Opuštajuće kupke za tijelo

Opuštajuće kupke za tijelo

Početak radnog tjedna često zna biti stresan, a nakon što nas u koštac uhvati jedan tipičan ponedjeljak, sve što želimo je vratiti se u toplinu vlastitog doma, opustiti i odmoriti. Jedan od načina za doista se relaksirati, na spavanje otići smirenog uma i postići kvalitetan san jest uz opuštajuću kupku, koja nam pomaže resetirati organizam.

Odvojite za nju vremena već danas, pripremite ju uz omiljeni proizvod i u večernjim satima legnite u kadu, spremni za tretman opuštanja. A kada govorimo o omiljenom proizvodu, pritom mislimo na sve one mirisne i pjenušave kupke, bombice, soli i ulja koja će svojim ekstraktima ostvariti relaksirajući i umirujući efekt na mozak i živce te donijeti olakšanje od anksioznosti, ljutnje ili nemira.

Opuštajuće kupke za tijelo 2

Ne treba zaboraviti ni na njegujući karakter ovih kupki, koje istovremeno opuštaju um i tijelo, ali i njeguju kožu. Bogate su nutrijentima koji hidratiziraju kožu i pomažu održati razinu vlage i ulja u koži u ravnoteži. Koža će nakon njih biti hidratizirana, meka i mladolikog izgleda, a vi ćete na spavanje otići bezbrižni i opušteni.

Foto: Honest, Herbivore

0