Opuštajuća energija lavande, mandarine i bergamota

eausereine2

Brend Le Couvent des Minimes predstavio je novost – kolekciju Eau Sereine stvorenu za opuštanje i umirivanje tijela nakon napornog dana koja se sastoji od kolonjske vodice, gela za tuširanje, opuštajuće maglice, opuštajuće kupke i kreme za ruke.

Le Couvent des Minimes ujedinio je sve trenutke savršenog mira i spokoja u opuštajući miris, u kojem se delikatna lavanda poigrava sa svježinom mandarine i bergamota. Lavanda i bergamot opuštaju, mandarina harmonizira, a neznatan dodatak cedra daje dašak energije. Kolekcija Eau Sereine zaustavlja vrijeme na trenutak i vodi vas u potpuno drugačiji svijet…

eausereine1

Kolonjska vodica Eau Sereine

Proizvodi poput opuštajuće kupke ili gela za tuširanje su saveznici vašoj ljepoti, umiruju vas prije spavanja, blagotvorno djeluju na vitalnost i mladolikost kože, a opuštajuća maglica ujedinjuje eterična ulja i cvjetni miris čime stvara raspoloženje koje priziva odmor. Raspršite po prostoriji 15 minuta prije spavanja.

Le Couvent des Minimes ljupke poslastice iz samog srca prirode potražite u odabranim trgovinama Müller diljem Hrvatske: Zagreb, Karlovac, Čakovec, Varaždin, Rijeka, Poreč, Pula, Osijek, Dubrovnik, Šibenik i Split.

0