Najnovije nijanse O.P.I lakova

Najnovije nijanse O.P.I lakova

opi-fiji-2

Salon Manos by Ivana u suradnji s brendom O.P.I prvi je predstavio novu proljetnu kolekciju lakova inspiriranu dalekim Fidžijem. No koliko god ovo otočje bilo daleko, 12 neodoljivih nijansi itekako će približiti proljeće i probuditi vas iz zimskog sna.

Suzi Without A Paddle

Suzi Without A Paddle

OPI ambasadorica Ivana Kovačić novu je kolekciju komentirala: “Kolekcija je odličan mix jarkih otočnih nijansi i neodoljivih nude tonova inspiriranih pješčanim plažama. Boje su jarke, ali ne suviše intenzivne što ih čini idealnim dnevnim rješenjem podjednako prikladnim za dan na poslu i večer u društvu prijatelja.”

No Tan Lines nježna je topla narančasta. Baš poput proljetnog sunca, u Gel Color verziji pratit će vas tjednima.

opi-fiji-1

No Tan Lines

Living on The Bula-vard pravi je hit. Jarka crvena sa primjesom koralja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

opi-fiji-5

Living on The Bula-vard

Hladne tonove predvodi plava. Čak tri nijanse variraju od pastelne mente, oceanski plave pa sve do čarobne Super Trop-i-cal-fiji-istic. Predivno izgleda na dužim noktima bademastog oblika.

Super Trop-i-cal-fiji-istic

Super Trop-i-cal-fiji-istic

A za savršeni neutralni look pomiješajte pijesak i kokosovo mlijeko za Coconut Over OPI. Ovo je ujedno prva kolekcija koja je u cijelosti dostupna kao lak, polutrajni lak i trajni ColorGel, pa ne morate mijenjati svoje omiljene rituale kako bi isprobale neku novu nijansu.

Coconut Over

Coconut Over

I Can Never Hut Up

I Can Never Hut Up

Foto: @opi_products

Učitati još
Zatvori