Olivia Palermo ima savršeni lob koji i sami želimo kopirati

Olivia Palermo ima savršeni lob koji
i sami želimo kopirati

Olivia Palermo bila je jedna od prvih zvijezda street style scene krajem prošlog desetljeća. Baš kao što su paparazzi fotografi slijedili hollywoodske zvijezde ne bi li ih uhvatili u njihovom najgorem izdanju, modni paparazzi fotografi slijedili su it djevojke poput Olivije Palermo na uličnoj modnoj pisti kako bi zabilježiti njihova najbolja izdanja. Olivia Palermo ih je imala bezbroj. Iako bi svaki put kad bi zakoračila na ulice rodnog New Yorka plijenila pažnju svojim odličnim kombinacijama, Olivia se uvijek isticala i svojim jednostavnim, istovremeno sofisticiranim i ležernim frizurama.

OLIVIA PALERMO NOSI SAVRŠENI LOB

Svoje duge uvojke Olivia je davno zamijenila kestenjastim lobom. Ipak, posljednjih nekoliko godina Olivia se vratila dužoj kosi i svjelijoj boji. Prošle godine Olivia se ponovno odlučila za veliki rez, a svoju kosu prepustila je u ruke poznatog frizera Andrea Davisa. Spoj loba i bronde nijanse stvorili su savršenu frizuru koju bi i sami rado kopirali ove godine.

Olivia Palermo lob frizura

Olivia Palermo

I dok su trendovi u kosi prošle godine nametnuli ravni rez, tajna loba Olivije Palermo koji seže do ramena nalazi se u suptilnim slojevima. Oni mu donose volumen, ali i zadržavaju njegovu jednostavnost. Najčešće stiliziran tek nježnim valovima, Olivijin lob je istovremeno romantičan i nonšalantan, jednostavan i elegantan.

Klasična frizura u osvježenom, vrlo modernom izdanju savršeno laska baš svakom looku, od ležernih dnevnih kombinacija u kojima Palermo nerijetko spaja high street modele s dizajnerskim komadima do glamuroznih večernjih outfita u kojima odvažno nosi spoj ženstvenih i muževnih silueta i različitih uzoraka.

Olivia Palermo lob frizura

Olivia Palermo

Foto: Instagram, Getty Images

Učitati još
Zatvori