Minimalističke sandale sa zanimljivom pričom

Minimalističke sandale sa
zanimljivom pričom

olive & june

Da odlazak na manikuru i pedikuru bude još posebnije iskustvo, ove se sezone pobrinula Sarah Gibson Tuttle, osnivačica beauty tvrtke Olive & June. Ona je još 2013. u Beverly Hillsu otvorila svoj prvi salon za manikuru i pedikuru te ga zamislila kao mjesto na koje će žene poželjeti redovito dolaziti, uživati u tretmanima koje salon nudi i družiti se s prijateljicama.

olive & june5

O njenom salonu pisali su i svjetski magazini Vogue, Elle i Allure, a on je od tada stalno posjećen od strane klijentica svih dobi s područja Los Angelesa, uključujući celebrityje, stilistice i urednice. Danas Olive & June posluje i u Pasadeni i u Santa Monici. U ova tri salona ovih je dana pristigao prvi proizvod koji je Sarah Gibson Tuttle osmislila i dizajnirala pod okriljem svoje tvrtke koji, zanimljivo je, nije lak za lokte kao što su mnogi očekivali.

olive & june2

Umjesto toga, predstavila je sandale za pedikuru – ‘Saturday Sandals’, koje se nose nakon svježe pedikiranih stopala i nalakiranih noktiju. Izrađene su od kože, dolaze s mekim kožnim potplatom i izuzetno su udobne za nošenje. Nakon pedikure osjećat ćete se kao da hodate po oblacima, a ono što je još važnije, multifunkcionalne trakice koje se mogu vezati na doslovno sto načina neće pokvariti lak na noktima koji se suši.

olive & june4

Ove minimalističke sandale u neutralnim bojama možda su namijenjene nošenju nakon pedikure, no ne možemo pobjeći od dojma kako bismo ih nosili čak svaki dan. Sve o njima čeka vas na službenoj stranici i u webshopu brenda.

olive & june8

olive & june7

olive & june6

olive & june3

Foto: Olive & June

Učitati još
Zatvori