Oči bez bora, podočnjaka i spuštenih kapaka uz nekirurške metode

poliklinika-milojević-3

Dr. Nikola Milojević ne samo da je jedan od naših poznatijih doktora nekirurške estetske medicine nego je dokazan i kao jedan od vodećih stručnjaka u Velikoj Britaniji. Prvi je u nas popularizirao ovu mladu struku te je uveo novitete u pomlađivanju lica i tijela.

Zapravo, doktor Milojević nastavio je stopama svoga oca, doajena estetske kirurgije na ovim prostorima, prof. Boška Milojevića. Stjecajem okolnosti, i rođenjem nekirurške strane estetike, Nikola Milojević zamijenio je kirurški skalpel iglom i laserom. Tako je na moderniji i bezbolniji način u mnogih zaustavio kazaljke na satu i približio pomlađivanje većem broju pacijenata. Geneza objašnjava zašto doktor Milojević najviše voli nekirurške zahvate koji sada mogu zamjeniti zahvate ranije izvođene isključivo kirurškim putem.

U začecima estetske medicine, estetski liječnici botoxom su tretirali samo bore te eventualno punili usne ili obraze dermalnim filerima. Tada su se pojavile metode za nekirurške faceliftinge, ravnanje nosa filerima te uklanjanje podočnjaka dermalnim filerima.

poliklinika-milojević-4

Nekirurške metode

“Mene su uvijek najviše privlačili zahvati dermalnim filerima ili botoxom. Uvijek sam bio prvi u redu za edukaciju o problemima koje je prije bilo moguće riješiti skalpelom te sam pomogao svojim inovacijama.” – kaže dr. Milojević te nastavlja: “Donedavno, jedini zahvat koji sam morao prepustiti svojim kolegama kirurzima bio je korekcija spuštenog gornjeg kapka. No, budućnost estetske medicine je ovdje. Sada uz pomoć Plasmage uređaja imamo efektivnu nekiruršku soluciju za ovaj problem, što je za mene profesionalno vrlo uzbudljivo.”

Uz pomoć novog Plasmage uređaja Dr. Milojević sada radi cjelovitu njegu pomlađivanja problematičnih područja oko očiju i središnjeg dijela lica koji je najvažniji. Nedavna istraživanja u Velikoj Britaniji i Americi pokazala su da su estetski zahvati oko očiju najpopularniji u svijetu i problem koji klijenti najviše žele riješiti. Razmislite, kada pređemo 35 godina, svi imamo tamne kolutove, podočnjake, bore ili spuštene kapke, a često i ranije.

poliklinika-milojević-2

Dermalni fileri za uklanjanje podočnjaka

Dr. Nikola Milojević već je dugo prepoznat kao vodeći liječnik u Europi za uklanjanje podočnjaka i tamnih kolutova ispod očiju punjenjem dermalnim filerima. To je njegov poznati “wow treatment”, pomoću kojeg u zahvatu koji ne boli i traje samo 10 minuta, dermalnim filerima doslovce “brišemo” tragove podočnjaka svih jačina i veličina. Većih posljedica nema, a preko 7 tisuća uspješno “izbrisanih” podočnjaka testament su ovom nekirurškom zahvatu koji je posve nadomjestio kiruršku alternativu donje blefaroplastike.

Plasmage uređaj za zatezanje kapaka

Plasmage uređaj iz kuće Brera iz Italije predstavlja pravu revoluciju u nekirurškoj estetici jer probija jednu od zadnjih prepreka do trenutka kada će kirurški skalpel stvarno postati eksponat u muzeju. Opuštena koža gornjeg kapka sada se rješava u nekirurškom tretmanu koji traje samo 10 minuta.

Plasmage koristi frakcioniranu plazma energiju koja zagrijava kožu toliko brzo da ona doslovce evaporira. Aparat stvara niz sitnih točkica na koži koje su okidači za trenutačnu reakciju: tkivo se učvršćuje, podiže, preoblikuje i obnavlja. Rezultati su trenutni i trajni.

Petnaestgodišnje iskustvo dr. Nikole Milojevića te preko 25 tisuća izvedenih zahvata botoxom i dermalnim filerima potvrda su da Zagreb ima vrhunske estetske liječnike koji će Hrvatsku postaviti na listu poželjnih destinacija zdravstvenog turizma, osobito s čestim inovacijama kao što je Plasmage uređaj, koji je dr. Milojević prvi uveo na naše tržište, čak ranije nego u Velikoj Britaniji.

Nikola Milojević

Nikola Milojević

1