Ovo je najpopularniji ruž Pinteresta

Objavu dijeli Lucy Hale (@lucyhale)

Ruž za usne je jedan od onih make up proizvoda koji u nekoliko poteza može transformirati i najjednostavniji look. Raskošna koloristička paleta ruževa od jarkih narančastih i ružičastih boja zalazi u bogate, zagasite nijanse crvene i smeđe boje. I dok se trendi nijanse mijenjaju iz sezone u sezonu, neke od nijansa klasici su koji se zadržavaju unutar naše kozmetičke torbice.

Uz klasičnu crvenu nijansu, nude ruž zasigurno je bezvremenski favorit koji prkosi promjenama i trendovima koji donosi svaka nova sezona. Popularnost nude ruža potvrđuje i činjanica da je jednostavna i svestrana nude nijansa najpopularnija ne samo unutar brojnih kozmetičkih torbica, već i među brojnim beauty pretragama na Pinterestu.

NAJPOPULARNIJI RUŽ S PINTERESTA

Pronalazak savršene nude nijanse jedan je od najzahtjevnijih beauty zadataka. Ipak, čini se da je potraga završila, a više od dvjesto tisuća repinova na Pinterest otkrili su savršenu nude nijansu. Osim nijanse koja će odlično izgledati na svakoj boji tena, najpopularniji nude ruž s Pinteresta donosi i savršenu istovremeno izdržljivu i kremastu formulu s mat završnim efektom koja ne isušuje usne. Riječ je o NYX Soft Matte Lip Cream ružu u nijansi London. I dok su mnogi savršenu nude nijansu tražili unutar kolekcija najskupljih beauty kuća, ona se cijelo vrijeme skrivala na polici drogerijskog brenda NYX, pristupačnog svakom ljubitelju odličnog make up.

NYX kremasti ruž za usne

NYX Soft Matte Lip Cream London

Nijansa London kojoj je pripala titula omiljene nude nijanse ruža na Pinterestu donosi savršen spoj neutralne baze i nježnih toplih smeđih i narančastih tonova koji stvaraju kombinaciju koja laska svakoj boji tena i odlično nadopunjuje najrazličitije beauty lookove. NYX Soft Matte Lip Cream u nijansi London možete pronaći u NYX trgovinama u Arena Centru i City Centru One West u Zagrebu te City Centru One u Splitu.

Foto: Instagram, cultbeauty.com

0