Limitirana izdanja suhog ulja koje svi volimo

Limitirana izdanja suhog ulja
koje svi volimo

Nuxe suho ulje

Prvo i jedinstveno višenamjensko suho ulje za njegu lica, tijela i kose – NUXE Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje, ovog ljeta slavi 25 godina. 25 godina emocija, strasti i ljepote s novom, još boljom formulom i 3 neodoljiva rođendanska limitirana izdanja.

Nova limitirana izdanja dolaze s najčuvanijom tajnom prekrasne kože – novom formulom Huile Prodigieuse®. Nova, još bolja i inovativnija formula obogaćena je novim dragocjenim, hranjivim i anti-age aktivnim sastojkom: Tsubaki uljem. Učinkovitost nove formule Huile Prodigieuse® dokazana je i novim istraživanjima.

HuileProdigiuese_25Limited_Coral_scene

Na licu je potvrđeno snažno antioksidativno djelovanje protiv prijevremenog starenja kože. 1 kap Huile Prodigieuse® suhog ulja je dovoljna da zaštiti kožu od preko 90% slobodnih radikalaPotvrđena je učinkovitost na tijelu, i to na pojavu strija (izmjereno od strane dermatologa), koja pokazuje smanjenje vidljivosti strija od 30%.

Izmjerena učinkovitost na kosi, i to na mekšu i obnovljenu kosu za sve tipove kose, potvrđena je od strane profesionalnih frizera. Kao omiljeno ulje francuskih žena te br. 1 ulje za njegu tijela u ljekarnama, NUXE Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje za njegu lica, tijela i kose ovog ljeta stiže u 3 limitirana izdanja u posebnim bojama i porukama koje simboliziraju obilježja ljeta, s jedinstvenim grafičkim uzorkom koji se prelijeva po njegovoj ikoničnoj bočici.

HuileProdigiuese_25Limited_Turquoise_scene

Koraljna je boja strasti, ženstvenosti, uzbuđenja pred iščekivanjem iznenađenja. Ona budi sjećanja na ljetne romanse i egzotične boje ljeta. A dočarava ju bočica s koraljno crvenim printom.

Tirkizna utjelovljuje emocije i neopisivu sreću ljeta. Ona podsjeća na rajske otoke okružene lagunama. Tirkizna podjseća na slani morski zrak i bezbrižne ljetne trenutke, a pojavljuje se kao print na bočici ovog kultnog ulja.

nuxe2

Bijela prenosi poruke ljepote, čistoće i nevinosti. Ona je pojam svježine i lakoće te potpune obnove duha i tijela. Kada osjećamo želju za regeneracijom, bijela je boja koja nam trenutno pada na um. Huile Prodigieuse® limitirana izdanja možete pronaći u prodaji po cijeni od 196 kuna za 100 mililitara.

Suho ulje u limitiranoj kolekciji:

HuileProdigiuese_25Limited_Blanc_foliage HuileProdigiuese_25Limited_Turquoise_foliage HuileProdigiuese_25Limited_Coral_foliage

Foto: Nuxe

Učitati još
Zatvori