Ruževi za usne koji mirišu na Nutellu

Ruževi za usne koji mirišu na Nutellu

Nudetella ruževi za usne2Kada pomislimo na ultimativni slatki grijeh kojeg skoro da se ne možemo zasititi, na pamet nam u trenutku pada Nutella. Ovaj slavni namaz od lješnjaka obožavan je već dugi niz godina, a svojevrsnu posvetu ovog mu je listopada kreirao mladi kozmetički brend Beauty Bakerie, o čijim smo vam proizvodima, Lip Whip tekućim ruževima koji traju i traju, pisali već ovdje. Novost s kojom ovaj simpatičan beauty brend sada dolazi na scenu je ponovno tekući mat ruž, poznat kao Lip Whip. No, sada u sasvim novom i uzbudljivom ruhu u znaku omiljene Nutelle.

Nude-Tella tekući ruževi za usne

Nude-Tella Lip Whip, ime je ove kolekcije koja je posvećena čokoladi. Nijanse su inspirirane nijansama čokolade, imena isto, a još bolja stvar, činjenica je da ovi tekući ruževi doista mirišu na Nutellu. Dostupne će biti četiri nijanse, koje će se kretati od svijetle boje karamele sve do duboke boje čokolade. Njihova imena su There’s Bake It Naked, Nudi Tea, Birthday Suit i Skinny Dip. Svaki je posebno prilagođen za različite tonove kože. Ruževi su dugotrajni i vodootporni.

Nudetella ruževi za usne

Kolekcija od četiri tekuća ruža bila je dostupna za kupnju na stranici brenda, no u kratkom roku zalihe su se rasprodale. Ipak, možete se predbilježiti za ovaj set ruževa i čekati da brend obnovi zalihe te ih isporuči do sredine studenog.

 

Foto: Beauty Bakerie

Učitati još
Zatvori