Ideje za novogodišnju frizuru s potpisom hollywoodske frizerke

Ideje za novogodišnju frizuru s
potpisom hollywoodske frizerke

Od glamuroznih red carpet izdanja i ekstravagantnih frizura stvorenih za različite editorijale do savršenog reza i jednostavnih svakodnevnih frizura koje ćete i sami lako ostvariti, Kristin Ess, Jedna od najpopularnijih i najprestižnijih hollywoodskih frizerki,  kosu ima u malom prstu. Potraga za savršenom frizurom uvijek nas odvede na njezin Instagram profil Kristin Ess na kojem smo sada pronašli frizure stvorenu za najiščekivaniju noć u godini, proslavu nove godine.

FRIZURE ZA NOVOGODIŠNJI PROVOD

Odbrojavanje do novogodišnjeg tuluma bliži se kraju jer od njega nas dijeli tek nekoliko dana, a dosad, i oni najneodlučniji su isplanirali gdje će i s kim tulumariti. Što ćemo nositi bilo je sljedeće pitanje, a nakon što smo odgovor pronašli kombinaciji začinjenoj cipelama u kojima ćemo moći plesati cijelu noć, ponadali smo se da je tu pripremama kraj. Iako će u zadnji tren savršena frizura odjednom igrati veliku ulogu u cijeloj priči, nekoliko minuta bit će sve što nam je preostalo. Što tik pred polazak na najveći tulum godine učiniti s kosom? Nekoliko jednostavnih ideja za savršene novogodišnje frizure za koje će vam biti dovoljno onih nekoliko minuta pronašli smo na profilu Kristin Ess.

Čak i za najposebnije i najsvečanije prilike poput vjenčanja, crvenog tepiha ili novogodišnje noći, Kristin svojim klijenticama među kojima se nalaze Lauren Conrad i Lucy Hale predlaže jednostavne frizure. Od nonšalancije blagih valova i ležerne punđe do vrckastog repa i glamura zaglađene kose, za frizuru nalik onoj s potpisom hollywoodske frizerke bit će vam dovoljno tek nekoliko minuta. Bilo da se odlučite za jednostavnu valovitu kosu ili kosu skupljenu u nemarnu punđu, jednako jednostavan trik za kojim Kristin nerijetko poseže nalazi se u sjajnim detaljima za kosu koji donose onaj poseban začin svakoj frizuri.

Kako ove godine stilizirati kosu za novogodišnju noć? Nekoliko jednostavnih ideja s potpisom Kristin Ess donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori