Novi Prada Candy parfem

Novi Prada Candy parfem

Novi Prada Candy parfem

Mirisna obitelj Prada Candy jedna je od najšarmantnijih u svijetu parfema. Do sada ste se imali priliku upoznati s njenim članovima Prada Candy, Prada Candy L’Eau, Prada Candy Florale i Prada Candy Kiss, a novost za 2017. je Prada Candy Gloss – novi ženski miris.

Lexi Boling ponovno je zaštitno lice u novoj Prada Candy kampanji. Ona u prvi plan stavlja ovaj voćan, a na trenutke i orašast i mošusan miris. Zaigrana gurmanska kolekcija Prada Candy s ovim je dodatkom dobila parfem, čiji je fokus na kiselo-slatkom okusu trešnje u gornjim notama. Njemu se pridružuje cvijet naranče u srcu mirisa, a slijedi ga gurmanska baza badema, vanilije i mošusa.

Prada Candy Gloss3

Prada Candy parfem Gloss

Mirisnu kompoziciju parfema potpisuje parfumerka Daniela (Roche) Andrier. Ona Candy Gloss predstavlja kao senzualni sorbet, sladak poput trešnje i sunčan poput cvijeta naranče. Ovaj voćni buket, sočan i intenzivno zaigran, pohranjen je u ružičastoj bočici sa zlatnim detaljima. Parfem se u prodaji nalazi u pakiranjima od 30, 50 i 100 ml i Eau de Toilette izdanju.

Prada Candy Gloss

Foto: Prada

Učitati još
Zatvori