Novi način na koji možete nositi tuš

Prabal Gurung

Prabal Gurung

Iako u proljeće težimo laganijem i prozračnijem make upu, dizajneri su nam, predstavljajući ovih dana svoje kolekcije za topliju sezonu, odlučili malo ‘pomrsiti račune’. Naime, beauty trend koji je gotovo nemoguće zaobići na njihovim modnim pistama trenutno je crni tuš, koji nas svojim stilom i izvedbom evidentno vraća u 80-e.

Upravo su 80-e velika povratnička dekada, koja će u proljetnim danima zaraziti svijet mode, ali i svijet ljepote, a dali su to naslutiti poznati make up artisti, stvarajući upečatljive beauty lookove u backstageu najvećih revija tjedana mode. Crni eyeliner postao je prava zvijezda u njihovim rukama, koja će se u novoj sezoni nositi na novi način – razmuljan i drugim riječima savršeno nesavršen.

Altuzarra

Altuzarra

On u većini slučajeva uokviruje cijelo oko, iscrtava se i na gornjoj i na donjoj liniji trepavica te je vrlo dramatičan. Nosi se također i duž vodene linije kapka, a kako ne bi izgledao besprijekorno, lagano je razmuljan i na kraju daje onaj zavodljiv i edgy dojam. Vizažisti za ovaj look uglavnom koriste eyelinere u gelu, kojima je lako manipulirati, a posljednjih su dana krasili oči modela na revijama kuća Altuzarra, Prabal Gurung, Rag & Bone, Carolina Herrera i Fendi.

Rag & Bone

Rag & Bone

Fendi

Fendi

Carolina Herrera

Carolina Herrera

Foto: Guliver/Getty Images

0