Novi mirisni tonovi u kultnom Burberry parfemu

O njihovoj prvoj suradnji pričalo se dugo vremena nakon toga, a sada su dva poznata modela, Kate Moss i Cara Delevingne, nakon godinu dana udružila snage i zablistale u kampanji za luksuzni brend Burberry i njihov parfem My Burberry Eau de Toilette. Kampanja je snimana u Londonu, a za fotografije je zaslužan iskusni modni fotograf Mario Testino. Ulogu kreativnog direktora kampanje preuzeo je Christopher Bailey.

kate78caranasslovna

Nasmiješene Kate i Cara pozirale su u kultnim Burberry balonerima, koji simbolizira renomiranu modnu kući i stil brenda. Parfem sadrži fine i svježe tonove koji se stapaju u cjelinu koja miriše na očaravajući vrt i sve njegove cvjetne čari. Mirisne esencije breskve, božura, ruže te limuna čine ovaj parfem idealnim izborom za ljetne dane.

burberryparfem67

Bočica svojim dizajnom predstavlja esenciju Burberry nasljeđa, kaputa i tradicije općenito, koja traje više do 100 godina. U kolekciji se mogu naći i gelovi za tuširanje, losioni za tijelo i različita ulja za njegu kože koji će oduševiti svaku ženu.

0