Make up hit u nastajanju: puder za usne

Make up hit u nastajanju: puder za usne

puder-za-usne

Po svemu sudeći, beauty tržište uskoro bi mogao preplaviti sasvim novi make up koncept: puder za usne. Kao i mnogi do sada, i ovaj je osmišljen u Koreji, a svoje prve naznake sramežljivo počinje pokazivati i na zapadu. Prvi ga je u prodaju pustio američki beauty brend CLE Cosmetics i vrlo brzo zaintrigirao brojne medije.

puder-za-usne3

CLE Cosmetics

O čemu se radi? Lip Powder odnosno puder za usne inovativni je proizvod koji se transformira kako ga nosite. U dodiru s usnama se topi i prilagođava te na njima ostavlja pravi mat finiš. Brend obećaje bogatu pigmentiranost ovog proizvoda, kao i njegovu dugotrajnost na usnama.

puder-za-usnw2

CLE Cosmetics

Korejski brend RiRe, koji ga također ima u ponudi, nadalje objašnjava; riječ je o proizvodu koji u jedno spaja smjele boje klasičnog ruža, lagano nanošenje u stilu sjajila, postojanost tinte za usne i njegujuć karakter balzama za usne.

cle3

CLE Cosmetics

Puder za usne ipak nije patent novog doba, jer upravo su njime žene ukrašavale usne još u drevnim vremenima. Ova tehnika se tako ponovno vratila u modu, no sada ima suvremeno naličje. Osim na usnama, puder se može koristiti i na obrazima,  a CLE Cosmetics donosi ga u četiri sočne nijanse; Barbie Pink, Milk Choco, Red Cherry i Ultra Summer.

rire2

RiRe

Korejski RiRe također nudi četiri boje, te otkriva kako se radi o puderastoj emulziji, koja u sebi zadržava vodu i u dodiru s usnama ju otpušta, što je garancija da ovaj proizvod neće isušiti usne.

Foto: CLE Cosmetics, RiRe

Učitati još
Zatvori