Ovako izgleda nova Chanel ‘petica’

chanel2

U svibnju smo s vama podijelili vijest kako Chanel na tržište donosi novo, redizajnirano izdanje svog kultnog parfema No.5, u lipnju je objavljeno kako će njegovo zaštitno lice biti mlada glumica i ambasadorica modne kuće Lily-Rose Depp, a srpanj je rezerviran za otkrivanje imidža samog parfema.

chanel

Chanel je danas u javnost izašao s prvim fotografijama novog Chanel No.5 mirisa, koji je zadržao svoju ikoničnu siluetu i luksuzan dojam. Ovaj parfem djelo je Chanelova parfumera Oliviera Polgea, a s obzirom na svoje zaštitno lice, jasno je kako je namijenjen mlađoj publici, koja se dosad možda nije identificirala s klasičnom ‘peticom’. Chanel ga naziva mirisom današnjice, sa svježinom kao vlastitim lajtmotivom.

chanel3

Novi No.5 L’EAU doista je prirodniji i svježiji no ikad, a zahvaljuje to notama limuna, mandarine i naranče koje se primarno otkrivaju na koži, praćene romantičnim notama svibanjske ruže i jasmina. Na ovaj cvjetni povjetarac nadograđuju se vetiver i cedar praćeni mekim notama mošusa. Svi koje zaintrigira ova mirisna kompozicija, isprobat će ju moći 1. rujna, kada parfem dolazi u prodaju.

Foto: Chanel

0