Dva make up proizvoda koja će naglasiti oči i pogled

armani

Nekoliko ključnih make up proizvoda može transformirati kompletno lice, a ista je stvar i s make upom za oči, koji ih može naglasiti, a pogled učiniti prodornim i zavodljivim. Upravo je očima posvećena nova Giorgio Armani Beauty kolekcija, koja donosi novitete u vidu maskare i tekućeg sjenila.

Nova dva proizvoda nose inovativnu notu te oči stavljaju u prvi plan, stvarajući na njima smokey, ekscentričan i chic dojam.

armani6

Eccentrico maskara

Kolekcija je nadahnuta Armanijevim kolekcijama za proljeće/ljeto 2016., a stručni tim predvođen glavnom make up artisticom brenda Lindom Cantello predstavlja Eccentrico maskaru i Eye Tint Smoky Neutrals sjenila.

armani3

Maskara sadrži najnoviji sastojak; vezivni polimer odnosno teksturirani gel koji omogućuje prirodno prianjanje uz trepavice, a u kombinaciji s kremastim voskom osigurava brzo i lako nanošenje, dodatni volumen u trenu, dugotrajnu postojanost i jednostavno uklanjanje make upa. Maskara dolazi u četiri nijanse; crnoj, smeđoj, mornarski plavoj i smjeloj crvenoj boji.

Armani5

Eye Tint Smoky Neutrals sjenila

Eye Tint sjenila lagane su i tekuće teksture koja se savršeno upija, pružajući osjećaj gole kože. Boje su intenzivne, čiste i postojane (do 16 sati), bez osjećaja težine na kapku. Sjenila sadrže vodene čestice, čiste pigmente i mat pigment, dajući očima difuzni mat finiš, te dolaze u šest nijansi; smoky rock, smoky wood, smoky tan, smoky spice, smoky sand i smoky nude.

Foto: Girogio Armani Beauty

0