U Parizu je predstavljen novi Chanel parfem

U Parizu je predstavljen novi Chanel parfem

CHANEL_1_001_LD

Ove godine u Chanel svijetu sve se vrti oko imena Gabrielle. Na samom početku 2017., predstavljena je nova Chanel torba Gabrielle, koju jednako poput ostalih torbi brenda, karakterizira spoj ljepote i praktičnog, elegantnog i snažnog u njezinom laganom i mekanom tijelu koje se prilagođava silueti tijela. A zatim, samo mjesec ili dva kasnije, stigla je najava novog Chanelovog parfema s, pogađate, imenom Gabrielle.

CHANEL_5_127_LD

Novi Chanel parfem Gabrielle

Iako se tada o samom parfemu malo toga znalo, Chanel je počeo njegovu promociju s videima posvećenim Gabrielle Coco Chanel, a kulminaciju je označio ovaj tjedan, kada je održano dugo očekivano predstavljanje novog Chanel mirisa.

CHANEL_3_054_LD

Predstavljanje u Parizu

U utorak, 4. srpnja, i Journal.hr prisustvovao je elegantnoj i privatnoj večeri, koju je povodom otkrivanja parfema u Palais de Tokyo organizirao Chanel. Miris Gabrielle potpisuje Olivier Polge u suradnji sa Chanel Fragrance Creation and Development Laboratory, a jedinstveno iskustvo njegova predstavljanja popraćeno je dojmljivim instalacijama i video projekcijama.

CHANEL_5_124_LD

CHANEL_8_153_LD

CHANEL_6_167_LD

Predstavljanje parfema režirano je na način da portretira osobnost osnivačice brenda, legendarne Gabrielle Chanel. Upravo njene mantre slavljene su tu večer: odaberi svoju destinaciju, pronađi svoj put, postani osoba kakvom želiš postati i ostani vjeran sebi. Osim uz atraktivnu scenografiju, uzvanici su imali priliku uživati i u glavnim notama parfema Gabrielle – ylang-ylang, cvijetu naranče, jasminu i tuberozi iz Grassea.

CHANEL_4_108_LD

Naposljetku, bočica je otkrivena u maestralnoj igri svjetla i sjene, a večer je završena ekskluzivnom projekcijom reklamnog filma koji će pratiti parfem i koji će javnost vidjeti 1. rujna, kada parfem i dolazi u prodaju. Glamuroznoj večeri prisustvovali su i ambasadori i prijatelji poznate modne i beauty kuće. Kristen Stewart, Pharrell Williams, Katy Perry, Cara Delevingne, Caroline de Maigret i Alma Jodorowsky, bili su neki od uzvanika. A večer je dodatno začinio nastup Pharrella, kojem se na pozornici pridružila i Katy Perry.

Kristen Stewart

Kristen Stewart

Alma Jodorowsky

Alma Jodorowsky

Katy Perry

Katy Perry

Chanel parfem Gabrielle predstavljanje

Lucia Pica

Liu Wen

Liu Wen

Mathilde Warnier

Mathilde Warnier

Tilda Swinton

Tilda Swinton

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori