Inovativne maskare koje će transformirati vaše trepavice

Inovativne maskare koje će
transformirati vaše trepavice

Inovativne maskare 2017.

@meganellaby

Kao dio svakodnevne make up rutine, maskara je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih beauty proizvoda. Dok su njezini obožavatelji uvijek u potrazi za novom, još boljom maskarom koja će maskimalno naglasiti dužinu i volumen trepavica, beauty brendovi istovremeno tragaju za novim i inovativnim formulama i kistovima koji će ponuditi taj željeni wow efekt.

I dok su se donedavno maskare različitih brendova tek minimalno razlikovale u obliku i gustoći kista, posljednjih desetak godina donijelo je brojne inovativne promjene. Od pojave gumenih aplikatora do ponude cijelog niza različitih boja. Kistovi su varirali između tankih s minimalnim gumenim dlačicama do gustih i voluminoznih kistova, a različite formule još uvijek se dijele na one klasične i vodootporne.

Inovativne maskare 2017.

@louisefollain

Krajem prošle i u prvoj polovici ove godine beauty brendovi su unutar svojih sezonskih kolekcija ili kao zasebni proizvod izbacili nekoliko neočekivanih novih maskara koju su nas zaintrigirale na prvi pogled i oduševile nakon prvog poteza. Od savitljivog aplikatora, maskare koju ćete unutar svoje kozmetičke torbice moći zadržati do 12 mjeseci bez isušivanja do neobičnog aplikatora od čelika, u nastavku vam donosimo inovativne novitete iz svijeta maskara. Svaka od njih u potpunosti će transformirati vaše trepavice i zamijeniti vaš dosadašnji prvi izbor.

NOVE INOVATIVNE MASKARE KOJE MORATE ISPROBATI

Kultni beauty proizvoda iz Diora ovog je proljeća dobio svoje novo, još bolje izdanje. Diorshow maskara u novoj Pump’N’Volume varijanti krije tajnu jako gustih trepavice bez grudica. Doslovnim pumpanjem mekane silikonske tube, sadržaj maskare lagano se zagrijava i obavija mekanu četkicu. Veću količinu maskare efektivno ćete prenijeti na trepavice cik-cak potezom od korijena do vrha i postići iznimnu gustoću bez grudica.

Inovativne maskare 2017.

Givenchy Noir Interdit

Givenchy je za ljeto pripremio maskaru kakvu još sigurno niste vidjeli. Fleksibilni aplikator posebnost je Noir Interdit maskare koja će vam savijanjem tik do početka same četkice pomoći da promjenom položaja postignete maksimalnu ekstenziju i odličnu prekrivenost bojom čak i onih teže dohvatljivih trepavica.

Nakon klasičnih četkica i gumenih aplikatora, brend Hourglass Cosmetics je za postizanje što dužih, gušćih i vizualno istaknutijih trepavica ponudio nešto sasvim novo i neočekivano. Curator Lash Instrument je posebno konstruiran štapić od nehrđajućeg čelika, koji jednakomjerno zahvaća svaku trepavicu od njene baze do samog vrha i stvara prekrasno definirane. Uz čarobni štapić, brend je u svoju ponudu uvrstio i pripadajući Ascent primer te Realist crnu boju u najdubljoj crnoj nijansi koja će zaista istaknuti vaše trepavice.

Maskare s blago savijenim aplikatorom koji imitira krivulju vašeg kapka nisu novost. Ipak, prije gotovo godinu dana beauty gigant M.A.C iznenadio je mnoge svojim aplikatorom koji u jednom okretaju gornjeg dijela drška mijenja svoj oblik. Iz ravnog položaja, koji će razdvojiti i definirati vaše trepavice, jednim okretajem promijeniti njegov izgled i svojim trepavicama dodajte savršenu krivulju i dodatni sloj volumena.

Jednako poput luksuznih kozmetičkih kuća, drogerijski brendovi u potrazi su za novim, inovativnim i efektivnim formulama i proizvodima koji će vam ponuditi vrhunski finiš po pristupačnoj cijeni. Posljednji u nizu proizvoda koji se svojom inovativnošću istaknuo na policama drogerija je Shake It Fresh maskare britanskog beauty brenda Rimmel London. Shaker sistem pobrinut će se za uvijek osvježenu formulu prije nanošenje i usporiti isušivanje maskare. Uživajte u savršeno uvijenim voluminoznim trepavicama i do 12 mjeseci nakon prvog korištenja.

Foto: Instagram, Dior, Givenchy, Net-a-porter, M.A.C, Rimmel London

Učitati još
Zatvori