Nova generacija dodataka prehrani

Svakome od nas trebalo bi biti važno zdravo živjeti i hraniti se. Uz laganu tjelovježbu i boravak u prirodi, to uključuje uravnoteženu i raznoliku prehranu te konzumaciju hrane bogate vitaminima i mineralima potrebnim za normalno funkcioniranje našega tijela. No, kako se hraniti zdravo i unositi sve potrebne minerale i vitamine, svakodnevno, a ne samo onda kada za to imamo vremena? Rješenje je osmislio Dietpharm u obliku Super Ananasa i Super Naranče, dodataka prehrani koji pomiješani s vodom predstavljaju praktičan izbor za svakoga. Zasad dolaze u dva okusa i dvije uloge te kao takvi pripadaju dodacima prehrani nove generacije, odnosno hrani koja sadrži bioaktivne sastojke koji imaju povoljno djelovanje na zdravlje ljudi.

dietpharm1

Super Ananas dodatak je prehrani koji doprinosi normalnome metabolizmu masti te time i regulaciji tjelesne težine. Sadrži koncentrirani sok ananasa koji proizvodu daje ugodan okus svježeg ananasa. Također sadržava bioaktivni bromelain iz srčike ploda ananasa i ekstrakt ploda guarane. Guarana doprinosi normalnome metabolizmu masti te time i regulaciji tjelesne težine. Sadržaj vrećice otopi se u 200 mililitara vode i u tren se dobije napitak. Preporučuje se konzumirati nakon obroka.

dietpharm2

Ako želite podići imunitet, a istodobno volite okus naranče, onda je za vas Super Naranča, bogata vitaminom C. Vitamin C odličan je antioksidans koji se preporučuje svakome jer doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Također doprinosi i smanjenju umora i iscrpljenosti, a Super Naranča u jednoj vrećici sadrži 800 mg vitamina C. Super Naranča dodatak prehrani sadrži cink te biljne ekstrakte acerole, šipka i ehinaceu, odličnog je okusa svježe naranče bez dodanoga šećera, glutena i bojila. Preporučuje se svakome cijelu godinu.

Proizvodi se mogu kupiti samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama po cijeni od 149 kuna, a više o njima možete saznati na web stranici super.dietpharm.hr.

0