Nova Caudalie anti-age linija za njegu lica

caudalie1

Osim pojave bora, neupitnim znakovima starenja kože smatra se gubitak tonusa i volumena kože. Ulaskom u srednje godine koža gubi 50% svoje čvrstoće i tonusa, djeluje umorno, opušteno i često starije nego li je to zaista tako. Potrebna joj je ciljana i učinkovita njega koja joj može vratiti svježinu, zagladiti bore, podići tonus i dati volumen.

Kozmetički brend Caudalie je u suradnji sa dr. Davidom Sinclairom (Harvard Medical School) kreirao novu liniju za lifting pod nazivom Resveratrol Lift u kojoj se spajaju dva učinkovita anti-age sastojka u jednoj formuli – resveratrol iz vinove loze za čvrstoću i elastičnost te mikro-hijaluronska kiselina za zaglađivanje bora i volumen. Proizvodi iz linije uključuju učvršćujući serum, hidratantni fluid za lifting lica, balzam za lifting područja oko očiju i noćnu kremu.

caudalieserum

Caudalie Resveratrol Lift učvršćujući serum

Moćni serum vidljivo smanjuje postojeće znakove starenja kože. Pomaže redefinirati obrise lica i vraća volumen i mladenački oblik licu. Lagane, hidratantne teksture koja se potpuno upija u kožu i predstavlja odličnu bazu za make-up. Bez ulja, nekomedogen, dermatološki testiran.

caudaliefluid

Caudalie Resveratrol Lift fluid za lifting lica

Ovaj hidratantni fluid potiče stanice kože da same pojačaju stvaranjem prirodne hijaluronske kiseline. Bogata formula pomaže zagladiti, redefinirati i vratiti koži potrebnu čvrstoću i na taj način vraća mladenački oblik licu. Bez ulja, nanosi se ujutro na prethodno očišćeno područje lica i vrata.

caudaliebalzam

Caudalie Resveratrol Lift balzam za lifting područja oko očiju

Resveratrol Lift balzam za područje oko očiju koristi se za nenadmašan učinak pomlađivanja područja oko očiju jer pomaže pri učvršćivanju očnih kapaka, smanjuje natečenost, tamne podočnjake i zaglađuje bore oko očiju. Formuliran je s peptidima i biljnim kompleksom protiv natečenosti područja oko očiju.

caudaliekrema

Caudalie Resveratrol Lift Infusion noćna krema

Probudite se s osjećajem zaglađene, čvršće i blistave kože uz resveratrol koji uklanja vidljive bore i pojačava čvrstoću, regenerirajući kožu na sličan način kao što pomaže samoj vinovoj lozi da poživi i do 100 godina. Nanesite ovu umirujuću, prirodnu formulu neposredno prije spavanja, i probudite se ujutro sa vidljivo osvježenom i zaglađenom kožom.

Sve Caudalie proizvode možete pronaći u Farmacia ljekarnama, svim bolje opskrbljenim ljekarnama i u Mülleru na odjelu prirodne kozmetike.

0