Nosi se niski rep

Nosi se niski rep

@brittsully

@brittsully

Već jesenske modne piste izdiktirale su novi trend u svijetu frizura, i to trend niskog repa, koji će po svemu sudeći nastaviti vladati i u cijeloj ovoj godini. To su potvrdile revije modnih kuća J. W. Anderson i Balmain, koje su se održale prethodnih dana u Londonu i Parizu i na kojima su modeli nosili ovu u suštini vrlo jednostavnu i nosivu frizuru.

@reneebargh

@reneebargh

Nosivost je više no ikad ‘u modi’, pa se tako danas favoriziraju frizure koje ćete nositi od jutra do mraka, a niski rep definitivno je jedna takva frizura. Osim što po danu odlično funkcionira kao dio ležernih, pa i poslovnih stylinga, u večernjim satima pomalo neočekivano preuzima glavnu ulogu i zapravo je poželjno osvježenje u moru pretjerano stiliziranih frizura kakve inače viđamo u nešto svečanijim prigodama.

@brittsully

@brittsully

I niski rep može dobiti itekako privlačan ‘update’. Ove sezone omotan je svilenim mašnama i mašnicama, metalnim kopčama ili jednostavno pramenom kose koji se prethodno izdvaja iz repa i zatim učvršćuje ukosnicama. Nosi se zaglađen uz glavu u vrlo ‘sleek’ stilu ili je razbarušen, lagano ‘messy’ i pun teksture. Koji god stil od ova dva odabrali, njime se uvijek možete dodatno poigrati, primjerice zagladiti kosu uz glavu, povezati niski rep i zatim lagano uviti kosu. Ili isplesti pletenicu od prednjih pramenova kose i tek onda povezati rep. Ideja je mnogo, a neke od njih donosimo u nastavku.

@kristin_ess

@kristin_ess

@justinemarjan

@justinemarjan

@ilona.v.d

@ilona.v.d

@jobellamyhair

@jobellamyhair

@anthonyholguin

@anthonyholguin

@haileesteinfeld

@haileesteinfeld

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori