Uz Garnier osigurajte svojoj koži svježinu i čistoću

Garnier je stvorio posebno formuliran progam Pure Active namijenjen borbi protiv nesavršenosti mješovite i masne kože sklone nepravilnostima i višku sebuma. Kao prvi korak rutine njege tu je Pure Active 3u1, proizvod za čišćenje koji u jednoj formuli spaja 3 proizvoda.

pureactive

Pure Active 3u1 može se koristiti:

1. Gel za čišćenje: nanosi se svakodnevno na vlažno lice. Utrljajte, zatim isperite s dosta vode.

2. Piling: koristi se svakodnevno. Utrljajte kružnim pokretima, posebno u predjelu čela, nosa i brade. Isperite s dosta vode.

3. Maska: koristi se 2 do 3 puta tjedno. Nanesite je na lice, ostavite da djeluje 3 minute. Isperite s vodom. Izbjegavajte područje oko očiju. U slučaju kontakta s očima, odmah isperite.

pureactive2

A borbu protiv nesavršenosti uz ujednačen ten tijekom cijelog dana možete nastaviti uz Garnier Pure Active BB kremu. Ova visoko učinkovita njega s 5 učinaka u jednom koraku, uljepšava kožu istovremeno djelujući na nesavršenosti masne, problematične kože. Kombinira 2% salicilne kiseline koja učinkovito čisti kožu i mineralne pigmente koji ujednačavaju ten. Mineralni pigmenti ujednačeno prekrivaju kožu i dozvoljavaju joj da diše. Zahvaljujući laganoj i ugodnoj teksturi, Garnier Pure Active BB krema savršeno prianja i brzo prodire u kožu ne ostavljajući masni sloj.

0