Njega kože prije plaže uz prirodne proizvode

Najveći organ našeg tijela tijekom godine izložen je suhom zraku i zatvorenim prostorima, a često nezdravoj i teškoj prehrani koja iscrpljuje organizam pa tako i kožu. Ako ste se nedavno probudili iz zimskog sna, vrijeme je da svojoj koži pružite optimalnu njegu i hidrataciju. Još uvijek možete spremni dočekati odlazak na more ili godišnji odmor. Pripremu za plažu započnite nježnim pilingom koji će odstraniti mrtve stanice, što će upijanje losiona ili mlijeka za tijelo učiniti efektnijim.

losioni

Preko zime smo skloniji koristiti nešto bogatija mlijeka, ulja ili maslace za kožu koji vraćaju izgubljenu vlažnost i čine je mekom i podatnom. Preko ljeta ne trebate koristiti intenzivne proizvode za njegu ali trebate posegnuti za provjerenim sastojcima. Prirodni i bio losioni te mlijeka za tijelo sadrže organske ekstrakte biljaka, ulja te visoki udio vitamina.

Njihova prednost je u tome što ne sadrže štetne sastojke koji dugoročno mogu imati negativan učinak na kožu, a učinkovita kombinacija sastojaka intenzivno vlaži i obnavlja lipidne komponente te štiti kožu od štetnih utjecaja okoline. Također prirodni proizvodi povećavaju čvrstoću, elastičnost i sjaj kože te istovremeno ublažavaju suhoću kože, pa koža tijekom dana izgleda obnovljeno i umireno, te svilenkasta na dodir. Nahranite svoju kožu nekim od proizvoda iz naše galerije i vratite joj sjaj i mekoću koju je izgubila u dugim hladnim zimskim danima.

0