NIVEA ima tri nove super mirisne kreme za ruke

NIVEA ima tri nove super
mirisne kreme za ruke

 

 

NIVEA kreme za ruke

Svaka žena želi njegovane i mekane ruke. Često životni stil ne ostavlja puno vremena koje bismo posvetili njezi ruku, no one zaslužuju posebnu njegu i pažnju. Koža na rukama razlikuje se od kože na drugim dijelovima tijela – ona na dlanovima je deblja i nema dlaka kako bi se nesmetano mogli obavljati dnevni zadaci, a koža na poleđini dlanova tanja je od kože na licu. Zato su nove NIVEA kreme za ruke s njegujućim i hidratizirajućim sastojcima idealni saveznici vašim rukama:

  • NIVEA Protective Care krema za ruke s pčelinjim voskom koži pruža intenzivnu njegu i zaštitu,
  • NIVEA Refreshing Care krema za ruke s ekstraktom aloe vere i uljem jojobe osvježava kožu i pruža joj intenzivnu hidrataciju,
  • NIVEA Complete Care krema za ruke s pasjim trnom i vitaminom E njeguje kožu i nokte.
NIVEA Protective Care

NIVEA Protective Care

NIVEA Protective Care krema za ruke s pčelinjim voskom koži pruža intenzivnu njegu i zaštitu. Nježna i brzoupijajuća formula njeguje kožu, ojačava njezinu zaštitnu barijeru i štiti ju od negativnih učinaka iz okoliša. Idealna za sve tipove kože. MPC (75 ml): 11,15 kn.

NIVEA Refreshing Care

NIVEA Refreshing Care

NIVEA Refreshing Care krema za ruke s ekstraktom aloe vere i uljem jojobe osvježava kožu i pruža joj intenzivnu hidrataciju. Brzoupijajuća formula čini kožu mekanom, a istovremeno njeguje i nokte. Krema ne ostavlja masne tragove i idealna je za sve tipove kože. MPC (75 ml): 11,15 kn.

NIVEA Complete Care

NIVEA Complete Care

NIVEA Complete Care krema za ruke s pasjim trnom i vitaminom E njeguje kožu i nokte. Njegujuća formula pruža zaštitu i dubinski hidratizira kožu i nokte. Krema ne ostavlja masne tragove i idealna je za sve tipove kože. MPC (75 ml): 11,15 kn.

Novi NIVEA asortiman istražite ovdje.

 

Foto: NIVEA

Učitati još
Zatvori