NARS Powermatte ruževi su novi mat favorit sezone

Objavu dijeli R O C K Y (@rocky_barnes)

Od nježnih nude i prljavo ružičastih tonova do nijansa crvene i smeđe te boja bobičastog voća, ruževi za usne su zasigurno jedan od najistaknutijih beauty favorita u svakoj sezoni. Uz raznoliku paletu, ruž za usne jednaku raznolikost donosi i u ponudi različitih formula. Kremasti i tekući, sjajni i mat, police beauty dućana i drogerija nude sve što možete poželjeti. Ipak, za jesenskih i zimskih dana ispred nas još jednom ćemo se vratiti raskošnim zagasitim bojama i posegnuti za neodoljivim mat finišom.

Uz stare mat klasike kojima se uvijek vraćamo, početak jeseni istaknuo je i novi mat favorit koji je u nekoliko tjedana oduševio beauty svijet.

NARS POWERMATTE RUŽEVI ZA USNE SU FAVORIT SEZONE

Objavu dijeli @narsissist

Beauty kuća NARS je poznata po izuzetno kvalitetnim i izdržljivim make up proizvodima koji u svaki make up look unose preciznost i besprijekorni finiš. Od omiljenog NARS Laguna bronzera do tekućeg pudera koji obožavaju i najbolji make up artisti, unutar NARS ponude mat ruževi oduvijek su se isticali kao jedan od najprodavanijih favorita.

Nakon mat ruža u olovci koji je prije nekoliko godina oduševio beauty scenu i svoju popularnost zadržao sve do danas, NARS je za novu sezonu kreirao raskošnu kolekciju mat ruževa koji su već osvojili titulu novog favorita.

Objavu dijeli @narsissist

Powermatte Lip Pigments su novitet iz NARS-a koji spojem raskošnih nijansi, intenzivnog i izdržljivog pigmenta i tekuće formule stvara savršeni mat ruž za novu sezonu. NARS Powermatte Lip Pigment su prvi tekući mat ruževi koje je poznata beauty kuća dodala svojoj kolekciji. Uz iznimno tekuću teksturu koja se lako nanosi i na usnama istovremeno ostavlja intenzivnu boju, ali i osjećaj prozračnosti, Powermatte ruževe za usne krasi i mali aplikator koji donosi iznimnu preciznost.

Nakon nanošenja i samo nekoliko minuta koliko je potrebno da se Powermatte Lip Pigment u potpunosti osuše na vašim usnama, novi NARS favorit ostat će postojan satima.

Objavu dijeli @narsissist

NARS Powermatte Lip Pigments dolaze u dvadeset raskošnih nijansi među kojima će baš svatko pronaći svoju savršenu nijansu mat ruža za usne i novi jesenski beauty favorit. Nove NARS ruževe za usne s mat finišom koji će obilježiti beauty sezonu u koju smo tek zakoračili potražite ovdje.

Objavu dijeli @narsissist

Foto: Instagram

0