Najpametnije ogledalo za šminkanje

Najpametnije ogledalo za šminkanje

junobeautyco3

Može li make up rutina postati još jednostavnija? Ako je suditi po novom pametnom ogledalu za šminkanje koje se pojavilo na sceni – može. Iza njega stoji tvrtka Juno Beauty Co., a uz njega se već veže titula najpametnijeg ogledala na svijetu. Iz brenda govore kako će upravo ono riješiti sve vaše make up probleme, pogotovo one koji se tiču loše rasvjete prilikom šminkanja.

Ovo prvo inteligentno make up ogledalo iluminira na nekoliko načina – može vam osigurati efekt prirodne svjetlosti onda kada se šminkate za svaki dan, može stvoriti večernju atmosferu onda kada nanosite nešto jači make up, a ima i opciju ‘selfie light’, koja je stvorena za postizanje savršene selfie fotografije.

junobeautyco

Kako ogledalo točno djeluje? U kombinaciji s vašim mobitelom. Jednostavno skinete Juno aplikaciju, koja koristi senzore u mobitelu kako bi detektirala prirodno svjetlo u vašoj okolini i pronašla optimalno mjesto na kojem biste trebali nanositi make up u datom trenutku. Svoj mobitel možete i prisloniti na samo ogledalo i napraviti već spomenuti, savršeni selfie.

Kada ga ne koristite za šminkanje, ovo ogledalo može vam poslužiti kao noćna lampa za primjerice čitanje, a sadrži i stalak na dnu koji će vam pomoći pohraniti make up. Kako bi Juno Beauty ogledalo postalo stvarnost, tvrtka je pokrenula kampanju na Kickstarteru s ciljem prikupljanja 25,000 dolara za njegovu proizvodnju.

junobeautyco2

Dosad je prikupljeno mnogo, mnogo više, čak pola milijuna dolara, a ako ste zainteresirani za ogledalo, sada ga na Kickstarteru možete naručiti po mnogo povoljnijoj cijeni i usput podržati kampanju. Dostupne boje u kojima bi se ovo pametno ogledalo trebalo naći u prodaji početkom godine su bijela, puderasto ružičasta i boja ružičastog zlata. Pronađite ga ovdje.

Učitati još
Zatvori