10 savršenih tekućih pudera za zimu

10 savršenih tekućih pudera za zimu

Početak zima je promijenio našu svakodnevnu beauty rutinu i sadržaj naših kozmetičkih torbica. Lagane i prozračne proizvode zamijenili smo onim hidratantnijim koji našoj koži donose onu dodatnu dozu njege i zaštite tijekom hladnih zimskih dana. Svakodnevno, naša koža zimi je izložena utjecajima toplog i suhog zraka u grijanim prostorijama, kao i velikoj hladnoći i vjetru na otvorenom.

Naša koža, osobito najosjetljivija i najizloženija koža lica tijekom zima tražit će promjene. Uz zamjenu lagane dnevne kreme kremom bogate teksture za onu potrebnu dozu intenzivne dnevne hidratacije, početak nove zimske sezone označit će i vrijeme za početak nove bočice pudera.

SAVRŠENI PUDERI ZA ZIMSKU SEZONU

Objavu dijeli Kate Spiers (@kate.lavie)

Tijekom zimskih mjeseci naša koža u puderu će tražiti spoj dobrog prekrivanja i izdržljivosti s naglašenom dozom hidratacije. U potrazi za savršenim puderom koji donosi sve što našoj koži treba ove zime, tekući puder još jednom će se istaknuti kao savršeni zimski izbor za svakodnevnu beauty rutinu. Bilo da je vaša koža suha, osjetljiva, masna ili sklona iritaciji, tekući puder koji prekriva sve nesavršenosti te istovremeno hrani vašu kožu, vraćajući joj potrebnu vlagu istaknut će se kao idealni izbor za svaki tip kože.

Od najluksuznijih tekućih pudera stvaraju besprijekoran ten i ispod njega donose dozu njege i hidratacije do odličnih drogerijskih verzija koje im mogu parirati u svakom pogledu, u nastavku donosimo izbor deset odličnih tekućih pudera koji će biti savršeni početak svake zimske beauty i make up rutine.

 

 

Bare Minerals

Bare Minerals

Becca

Becca

Bourjois

Bourjois

Chanel

Chanel

Estee Lauder

Estee Lauder

Giorgio Armani

Giorgio Armani

La Mer

La Mer

Marc Jacobs

Marc Jacobs

Maybelline

Maybelline

Revlon

Revlon

Foto: Instagram, Bare Minerals, Becca, Bourjois, Chanel, Estee Lauder, Giogrio Armani, La Mer, Marc Jacobs, Maybelline, Revlon

Učitati još
Zatvori