Najbolja kozmetička torbica za putovanja

Najbolja kozmetička torbica za putovanja

Neseser

Ako i vama pakiranje predstavlja jedan veliki izazov koji biste najradije prepustili nekom drugom, danas srećom postoje mnogi korisni trikovi koji će vam olakšati ovaj proces pred svako putovanje. Kod pakiranja nam je najčešće bitno da se ne izgužva odjeća koju nosimo, a brigu broj 2 predstavlja kako pohraniti kozmetiku, bez bojazni od njena izlijevanja ili brige kako će svi ti nezgrapni proizvodi točno stati u već ionako natrpani kovčeg.

Praktičan neseser

Make up Bag3

Jedno cool rješenje u ulozi nesesera za svu putnu kozmetiku pronašli smo ovih dana na društvenim mrežama. Najlonska kozmetička torbica u formi bačvice jedna je od praktičnijih stvari koju ćete si priuštiti. Njeno ime je The Wind Blows Travel Pouch, a osim što je dopadljivog dizajna izvana, iznutra krije niz genijalnih sitnica. Primjerice, tri mrežasta džepića za kozmetičke sitnice poput vatica i bibo štapića i tri ušivene elastične gumice koje će uspravno držati i fiksirati sve tekućine. Također, uz ovu kozmetičku bačvicu dobit ćete i PVC torbicu u koju pohranite sve ‘vlažne’ stvari poput četkice za zube. Ako se nešto i prevrne u transportu, torbica ima ugrađen dodatni jastučić koji u trenutku upija prolivenu tekućinu.

Make up Bag8

Uz mehanizam koji ga na vrhu steže, ovaj neseser postaje još sigurnija opcija za vašu kozmetičku torbicu. Najlon od kojeg je izrađen otporan je na prljanje i može se lako oprati, pa će torbica biti dugoročna investicija. Pronaći ju možete u originalu na stranici MochiThings ili u raznim web shopovima, poput Amazona i eBaya.

Make up Bag5 Make up Bag6

Make up Bag9

Make up Bag2

Učitati još
Zatvori