Novi ženski miris iz Guerlaina

Novi ženski miris iz Guerlaina

guerlain

Kroz 5 generacija, svaki Guerlain parfumer utjelovljuje i objedinjuje povijest svijeta parfumerije, dušom i srcem. Istražuje planetu u potrazi za dragocjenim sastojcima. Izumio je nove, odvažne „akorde“ i kreirao je preko 1,100 mirisa… paralelno sa svim njegovim uspjesima, propitivao je pravila, ignorirao konvencije i revolucinizirao modernu parfumeriju sa Jicky.

Za Thierry Wassera, petog Guerlainovog parfumera, koji je orkestrirao novi ženski miris ove kuće, nemoguće je definirati Guerlain miris samo kao običnu formulu koja ujedinjuje akorde i usklađuje rijetke i dragocjene sastojke u tajanstvene koncentracije.

MON GUERLAIN VISUEL SECONDAIRE

Novi miris posvećen je modernoj ženstvenosti, ujedinjujući kontraste izražene snagom čvrstih linija i senzualnosti oblina, te izaziva osjećaje snažne, slobodne i senzualne ženstvenosti. Što sve sadrži Mon Guerlain parfem? Tahićansku vaniliju, koja je bila polazna točka iza ove Guerlainove kompozicije, omiljen sastojak neodjeljiv od mnogih Guerlainovih veličanstvenih uradaka također prisutna u Shalimaru, Habit Rougeu i Jickyju.

Zatim, tu je sastojak Carla Lavender, koji se spaja sa senzualnom i misterioznom vanilijom s Tahitija. Bilo je neophodno pronaći izuzetnu i rijetku lavandu, s jedinstvenim olfaktornim značajkama koja će zadovoljiti očekivanja Guerlaina, parfumera.

guerlain3

Sambac Jasmine, ubran u svitanje, podsjeća nas da se i ženstvenost otkriva u ljupkosti zore. To je link koji povezuje slasnu vaniliju s lavandom; on je esteta koji ovoj kompoziciji daje svu njenu finesu. Santalum Album Sandalwood, sandalovina je koja izražava unutarnje bogatstvo i sve izvore i nijanse koje žene posjeduju. To je drvo koje pruža snagu i čuva misteriju vječne ženstvenosti.

Učitati još
Zatvori