Puder u sticku koji je ujedno i primer i korektor

Puder u sticku koji je ujedno i
primer i korektor

Beauty brend Models Own je jedan od onih favorita svih beauty insajdera o kojem se ne govori puno. Poput dobro čuvane tajne, Models Own proizvodi imaju svoje počasno mjesto u beauty kolekcijama svih ljubitelja make up-a. Najpopularniji proizvod zasigurno su lakovi za nokte koji donose spoj razigrane palete trendi boja, sjajnog finiša i dobre izdržljivosti.

Na mjestu najpopularnijeg iz ponude brenda, Models Own lakove za nokte uskoro će možda zamijenit novi proizvod, odličan puder u sticku o kojem se već priča.

MODELS OWN PUDER U STICKU ZA PROFESIONALNI FINIŠ

Models Own Pro-Foundation puder u sticku donosi  jednostavno nanošenje koje krasi većinu pudera u sticku. Ono što ga izdvaja od ostalih pudera u sticku koje krasi jednako pristupačna cijena je besprijekoran finiš koji stvaraju, a koji se može uspoređivati s puderima u sticku najluksuznijih beauty kuća.

Tajna savršenog nanosa krije se u primeru koji se nalazi u središtu pudera. Svakim nanosom, primer se miješa s pigmentom istovremeno donoseći dozu vitamina E koji hrani kožu tijekom cijelog dana. Upravo je njegujući primer zaslužan za nikad jednostavnije nanošenje i formulu koja se prilagođava baš svakoj koži.

U svakom nanosu hranjivi primer miješa se sa sitnim česticama pigmenta. Uz jednostavno nanošenje koje mu donosi primer, sitne čestice pigmenta Pro-Foundation puderu u sticku donose još jednu dimenziju čiji se efekt odličnog prekrivanja može usporediti s dobrim korektorom. Osim što će stvoriti ujednače ten, novi Models Own puder istovremeno će izbrisati tamne podočnjake i prekriti sve one sitne nedostatke na koži te stvoriti gotovo profesionalni finiš na koži.

15 dostupnih nijansi ovog odličnog novog pudera koji je u prvom tjednu nakon izlaska osvojio beauty svijet već možete pronaći na njihovoj službenoj stranici, a uskoro ćete zasigurno moći i naručiti putem popularnog Asos-a gdje se kriju svi najpopularniji proizvodi brenda Models Own po cijeni od 10 funti.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori