Dva highlightera o kojima se trenutno najviše priča

Dva highlightera o kojima se
trenutno najviše priča

A post shared by Milk Makeup (@milkmakeup) on

Većina zaljubljenica u make up, u svoju je kozmetičku torbicu dosad već sigurno uvrstila i highlighter, odnosno posvjetljivač, koji je s vremenom postao neizbježan detalj u postizanju onog blistavog i sjajnog make up looka kojem mnoge žene teže.

Milk Makeup Holographic Stick

A kada govorimo o zbilja dobrim highlighterima vrijednima investicije, u samom vrhu već su neko vrijeme oni brenda Milk Makeup. Njihovo ime je Holographic Sticks i dosad su već prošli kroz ruke većine beauty blogerica, ondje se i zadržavajući. Ovi sada već kultni posvjetljivači zapravo su pravi mali multifunkcionalni čarobnjaci, koji na željene zone lica stavljaju sjaj ‘vidljiv i iz druge galaksije’. Divni presijavajući efekti nanose se na jagodice obraza, no Holographic Stick divno ističe i kupidov luk ili ključne kosti. Milk Makeup je dosad imao boje Supernova i Mars, koje su se divno prilagođavale svim tonovima kože, a sada je stigao i Stardust – holografski ružičasti highlighter o kojem svi bruje ovih dana. Više o njemu saznajte ovdje.

A post shared by Milk Makeup (@milkmakeup) on

Stila Glitter & Glow Highlighter

Razlog za zadovoljstvo imaju i sve obožavateljice Stila kozmetike, kao i one koje će to tek postati. Mnoge žene zaljubile su se u njena tekuća sjenila Glitter and Glow, koja su ih osvojila svojom formulom, teksturom i krajnjim efektom, pa se Stila odlučila i na lansiranje highlightera u tekućem obliku. To će ovom beauty brendu biti prvi tekući highlighter, koji na scenu stiže na proljeće 2018. Dostupno će biti 5 nijansi, a formula na bazi vode koja je poput seruma uključivat će filigrantski fine biserne pigmente i sitne čestice glittera. Izvanserijski sjaj zagarantiran je i s ovim highlighterom, o kojem je više ovih dana pisao Allure.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori