Najbolji način vraćanja tijela u ravnotežu

Održavanje dobre forme i briga o vlastitom zdravlju svakodnevica su s kojima se susreću mnoge pjevačke zvijezde diljem svijeta. Ne čudi stoga što i Severina kao najveća pjevačka zvijezda regije svakodnevnom tjelovježbom vodi brigu o svome tijelu u želji da uvijek bude fizički spremna za svoje brojne dnevne obaveze. Uz zdravo vježbanje važno je paziti i na prehranu, ali i na unos dovoljne količine tekućine u vlastiti organizam, kako tijekom vježbanja tako i u obavljanju svojih drugih brojnih poslovnih obaveza.

Severina i Mg Mivela

Pijenjem Mg Mivele, zadovoljit ćete potrebe tijela za vodom, ali i opskrbiti ga neophodnim mineralom – magnezijem. A upravo Mg Mivela predstavlja najbolje rješenje za preporučenu dnevnu dozu magnezija uz blagotvoran učinak na zdravlje, jer magnezij sudjeluje u više od 300 procesa bitnih za pravilno funkcioniranje organizma. Mg Mivela je prirodna mineralna voda s nježnim i osvježavajućim okusom, te za razliku od nekih drugih voda bogatih magnezijem, ne sadrži veliku količinu sulfata i ne uzrokuje neželjene, laksativne posljedice na probavu.

Voda Mg Mivela

Magnezij ima veliki utjecaj na funkcioniranje naših organa – on doprinosi normalnom radu živčanog sustava te normalnim psihološkim funkcijama, poput koncentracije, pamćenja i rasuđivanja. Magnezij u tjelesnoj aktivnosti igra iznimno važnu ulogu – u stanicama sudjeluje u pretvorbi šećera i masti u energiju te doprinosi normalnom funkcioniranju mišića uključujući i srce. Naposljetku, naše tijelo stalno se obnavlja i nikad nije kasno započeti s dobrim životnim i prehrambenim navikama te uz dobre životne navike uvijek biti u dobroj formi i besprijekornog zdravlja.

0