Odlične drogerijske metalik maske za lice za svaki tip kože

Odlične drogerijske metalik maske za
lice za svaki tip kože

Nekoć prilično neinventivan, svijet maski za lice u posljednjih nekoliko sezona doživio je pravu malu renesansu. Stvoreni su brojni trendovi koji su promijenili našu beauty rutinu, a svaki novi dan na police popularnih beauty dućana donosio je i nove maske. Brojni beauty brendovi ponudili su nekoliko maska za lica u koje su nosile različite uloge i beneficije. Nakon hidratantnih sheet maski i maska od gline koje su dubinski čistile našu kožu, u beauty svijet pojavile su se najsjajnije metalik maske.

Iako smo ih dosad pronalazili u ponudi onih najluksuznijih beauty brendova, drogerijski brend L.O.V, sestrinski brend popularnih drogerijskih brendova Essence i Catrice, svojoj online ponudi dodao je tri metalik maske za lice.

L.O.V METALIK MASKE ZA LICE

Objavu dijeli @lovcosmetics

Metalik maske za lice s drogerijskim potpisom brenda L.O.V donose onu uvijek dobrodošlu dodatnu dozu njege vašem licu i to dok spavate. Formulirane kao overnight maske za lice, L.O.V PERFECTitude maske za lice nanose se prije spavanja, a odlične rezultate na svojoj koži moći ćete vidjeti već sljedeće jutro.

U svojoj online ponudi brend L.O.V ima zlatnu Metallic Gold masku koja probuđuje našu kožu i donosi energizirajući efekt, Metallic Silver masku koja osvježava naše lice i Metallic Bronze masku s umirujućim efektom. Sve metalik maske za lice s potpisom drogerijskog brenda L.O.V možete pronaći ovdje, a ostatak odličnih L.O.V proizvoda pronađite u najbližoj drogeriji.

L.O.V

L.O.V

L.O.V

L.O.V

L.O.V

L.O.V

Foto: Instagram, L.O.V

Učitati još
Zatvori