Inovacija za suhu kožu lica

Inovacija za suhu kožu lica

Melvita Medeni nektar kolekcija

Među vrstama meda koje postoje, krije se i onaj s izuzetnom moći obnavljanja: med timijana. Već s prvim nanošenjem, hidratizira, hrani i regenerira suhu i oštećenu kožu, pa je svoje mjesto pronašao i u kozmetičkim proizvodima. Med timijana koristi poznati beauty brend Melvita, u svojim nježnim i učinkovitim formulama bogate i lako mazive teksture, gdje on pruža suhoj i osjetljivoj koži baš ono što joj najviše treba.

Melvita Medeni nektar kolekcija 2

Iznimna, znanstveno dokazana njegujuća i obnavljajuća svojstva čine med timijana zvijezdom među sastojcima u kolekciji Medeni nektar. Melvitine formule za suhu i vrlo suhu kožu obogaćene su i ostalim aktivnim sastojcima: patentiranim kompleksom tri vrste ekološkog meda (timijan, cvijet naranče i bagrem) koji štiti, obnavlja i oživljava kožu, Solineom, aktivnim sastojkom iz suncokretovog ulja koji čini kožu mekšom, pomaže zadržati vlagu i osnažuje zaštitni sloj kože i alfa-bisabololom, dobivenim iz biljke candeia koji odmah po primjeni umiruje kožu.

Melvita Medeni nektar kolekcija 3

Melvitina intenzivna hranjiva njega iz prirode, idealna za vrlo suhu i oštećenu kožu, donosi ukupno tri proizvoda. Ublažujuće mlijeko za čišćenje 3 u 1, Ultrahranjivu ublažujuću kremu za lice i Svilenkastu ublažujuću kremu za lice. Uz pomoć mlijeka za čišćenje, suha koža je očišćena i nevjerojatno ugodna. Uz pomoć Ultrahranjive ublažujuće kreme koža je nahranjena, umirena i baršunasto meka, a uz pomoć Svilenkaste ublažujuće kreme ona je mekša, umirena i svilenkasta.

Melvita Medeni nektar kolekcija 4

Ovu kolekciju pronađite u Melvita web shopu ili u odabranim Müller trgovinama u Hrvatskoj.

Učitati još
Zatvori