Melem i Ljupka Gojić Mikić predstavili su nove Meleme za tuširanje

Melem i Ljupka Gojić Mikić predstavili
su nove Meleme za tuširanje

Lucija Gluščević, brand managerica Melema, Ljupka Gojić Mikić, Tina Roso, direktorica Neve

Lucija Gluščević, brand managerica Melema, Ljupka Gojić Mikić, Tina Roso, direktorica Neve

Brend Melem predstavio je nove proizvode, još jedan „Melem dragocjeni trenutak u danu“ koji će razveseliti sve ljubitelje Melema, prirodne njege i mediteranskih rituala ljepote. Melem prvi puta predstavlja liniju proizvoda za tuširanje i to u četirima varijantama – Melem za tuširanje s dragocjenim prirodnim uljima te Meleme za tuširanje s dragocjenim esencijalnim uljima lavande, ružmarina i kadulje.

Melemi za tuširanje nježno čiste, njeguju kožu i čine je lijepom i baršunastom. Istovremeno, zahvaljujući esencijalnim uljima s Mediterana, Melemi za tuširanje hrane i hidratiziraju kožu te imaju iznimno pozitivan učinak na um. Ulje lavande opušta i smiruje, aromatični ružmarin budi osjetila, kadulja osvježava, dok ulje nevena i maslinovo ulje koži pružaju besprijekornu njegu.

Anita Dujić

Anita Dujić

Novost: Melem za tuširanje

Nove Meleme za tuširanje predstavila je Lucija Gluščević, brand menadžerica Melema u Atlantic grupi.

„Ponosni smo na razvoj Melema. Taj se brand sastoji od brojnih vrijednosti, a za nas najveću predstavlja ljubav ljudi koji ga koriste. Te smo drage ljude uključili u razvoj branda tako što smo ih pitali koje još proizvode, tj. Melem trenutke, žele u svom danu. 85% izrazilo je želju da stvorimo Meleme za tuširanje – dragocjene gelove s vrijednim prirodnim uljima u inačicama s Melemovim mirisom i mediteranskim esencijalnim uljima. Tako je nastala ova prekrasna linija u kojoj besprijekorne aktivne sastojke stavljamo u službu rituala tuširanja, još jednog Melem trenutka u danu kada nam je svima važno da se opustimo, probudimo, očistimo i njegujemo kožu. Razvojni trenutak za Melem predstavlja i njegovo novo žensko lice, kompletna osoba koja inspirira svojom pojavom i načinom života, majka, poslovna žena s raznolikim interesima i bogatom osobnošću. Jedva čekamo da krenemo stvarati lijepe nove Melem trenutke zajedno s Ljupkom.“

Nevena Rendeli

Nevena Rendeli Vejzović

Ljupka Gojić Mikić, ambasadorica branda Melem, ovom je prilikom istaknula kako i sama već godinama koristi Melem te je mala „teglica“ uz nju proputovala skoro cijeli svijet.

Melemu sam vjerna već godinama. Koristim ga u svim prilikama i jako sam sretna što sam postala ambasadorica jednog od svojih omiljenih brandova. Veselim se što ću sada Melem moći koristiti i prilikom skoro jedinog trenutka u danu koji imam samo za sebe, a to je tuširanje. Isprobala sam sva četiri Melema za tuširanje, a favorit mi je ružmarin! Mirisi su besprijekorni, a učinak na kožu je fenomenalan! Sviđa mi se i što se manje pjene, to mi dokazuje da je formulacija prirodnija, točno što moja koža treba.“

Melem-za-tuširanje-1

Nove Meleme za tuširanje među prvima su isprobale Nevena Rendeli Vejzović, Mia Kovačić, Anita Dujić, Iris Pinjuh, Mirna Medaković Stepinac i Iva Šulentić.

Mirna Medaković

Mirna Medaković Stepinac

Mia Kovačić

Mia Kovačić

Lada Tedeschi Fiorio, savjetnica predsjednika uprave Atlantic grupe

Lada Tedeschi Fiorio, savjetnica predsjednika uprave Atlantic grupe

Barbara Repe

Barbara Repe

Melem1

Učitati još
Zatvori