Nova maskara o kojoj se priča

Max Factorova obitelj maskara ‘False Lash Effect’ ove je jeseni postala bogatija za novog člana, odnosno članicu. False Lash Epic nova je maskara o kojoj se mnogo priča, a pogotovo zato što će ista krajem studenog na Victoria’s Secret reviji u Parizu krasiti trepavice svih svjetskih top modela.

False Lash Epic maskara prava je inovacija, zajedno s pripadajućom False Lash Epic četkicom. Dizajnirane su kako bi stvorile nezaboravan pogled u kojem nijedna trepavica ne prolazi nezapaženo. Sama četkica djeluje kao više četkica odjednom, i to kako bi naglasila sve trepavice, bez iznimke. Čak četiri različite vrste čekinja donose ultimativan pogled, s bogato pigmentiranom formulom koja zatamnjuje trepavice.

Max Factor maskara 2

Zakrivljen oblik nove False Lash Epic četkice služi češljanju i definiranju trepavica, dok ravni rubovi služe za nanošenje same maskare. Prvi korak je razdvajanje trepavica od korijena, a drugi je njihovo češljanje nanošenjem maskare. Bez obzira na to kakav tip trepavica imate, uz ovu ćete maskaru postići dulje, naglašenije i smjelije trepavice i prema riječima Max Factora postići onaj ‘epic’ dojam.

Foto: Instagram, Max Factor

0