Kako ublažiti podočnjake?

Kako ublažiti podočnjake?

Podočnjaci

Da moderan život uzima svoj danak na koži, već je dobro poznata stvar. Svakodnevni stres, manjak sna, pa čak i onečišćenje zraka koji udišemo, najčešći su razlozi zbog kojih je naša koža siva i beživotna, a osim samog izgleda tena, muče nas i druge ‘sitnice’ na licu. Primjerice podočnjaci, koji o nama otkrivaju mnogo i do izražaja dolaze zbog svoje tamne boje, kao i većini nam poznatih vrećica ispod očiju.

Ondje gdje make up ne pomaže, u pomoć uskaču specijalizirani proizvodi preparativne kozmetike, koji se spremno hvataju u koštac s podočnjacima. Ako još niste, vrijeme je da isprobate sve beneficije jastučića za podočnjake, koji će u samo nekoliko minuta ublažiti natečenost oko očiju i osvježiti vaš izgled.

Jastučići za podočnjake2

Ove jastučiće pronaći ćete u ponudi luksuznih kozmetičkih brendova, no isto tako i u ponudi cijenom pristupačnijih korejskih brendova. I jedan i drugi segment imaju zbilja odlične proizvode. Njihovi jastučići prepuni su prirodnih i moćnih sastojaka koji istovremeno ublažuju natečenost, zatežu opuštenu kožu oko očiju i njeguju nježno područje oko očiju. Želite li osvježen i mladenački izgled u trenu i dojam odmornih očiju, u nastavku donosimo neke od jastučića za podočnjake koje biste mogli isprobati.

Učitati još
Zatvori