Ovog ljeta nosimo maskare u boji i imamo popis najboljih
Ovog ljeta nosimo maskare u boji i imamo popis najboljih

Ovog ljeta nosimo maskare u boji i
imamo popis najboljih

Maskare u boji možda nećete nositi zimi ili ujesen, ali zašto ne biste eksperimentirale ljeti? Čak i princeza Dijana voljela je dodati malo boje oko očiju. Podsjećamo, upravo ona popularizirala je plavi eyeliner. Vama ovog ljeta ne treba eyeliner, dovoljna će biti samo jedna efektna maskara.

Maskara u bojama najčešće dolazi u četiri nijanse: smeđoj, plavoj, ljubičastoj ili zelenoj. Smeđa, s crvenim pigmentima odlično će istaknuti zelene oči, baš kao i ljubičasta. Zelena će dobro ići uz plave oči, baš kao i plava, koja dobro ide i uz tamne oči.

Uz maskare u boji ne treba vam puno šminke. One će pozornost odvući na vaše oči i dovoljno su upečatljive da nema potrebe za teškom šminkom. Također, što drugo govori da je ljeto stiglo, ako ne razigrana, vesela i šarena šminka. Ako želite da boja maskare još više dođe do izražaja, možete kupiti bijelu maskaru. U tom slučaju, prvo nanosite nju, a tek za drugi sloj nanosite maskaru u boji.

Ako vam ipak samo maskara nije dovoljna i želite još boje, možete dodati eyeliner u istoj nijansi. Njega možete nanijeti na gornji kapak pa ga razmazati ili izvući crtu za cat eye. Uz to ga možete dodati i na donji kapak. Ostatak šminke neka bude neutralan i neka sav fokus bude na očima.

maskare u boji
BENEFIT BAD GAL BANG - PLAVA
MAYBELLIBE LASH SENSATIONAL - BURGUNDY BROWN
maskare u boji
SISLEY SO STRETCH - DEEP BLUE

FOTO: Instagram (@korana_marovic), Amazon, Notino, Pupa, Douglas, Kiko Milano

Učitati još
Zatvori