Maskare koje su bolje od umjetnih trepavica

Umjetne trepavice

Žene koje se odlučuju na umjetne trepavice znaju kako im one mogu u potpunosti transformirati pogled, otvoriti ga i učiniti izražajnim, a same oči vizualno bitno većima. No, apliciranje umjetnih trepavica zahtijeva malo više vremena, truda i pedantnosti, a sve te efekte dobiti biste mogli i iz jedne maskare, i to za mnogo manje vremena.

Na beauty sceni u posljednjih su se nekoliko godina pojavile maskare koje obećavaju razne rezultate, pa tako i onaj da će uz njih vaše trepavice izgledati baš kao da ste stavili savršene umjetne. Popularno se zovu ‘false-lash’ maskare, a samo ime im govori kako će vašim trepavicama dati potpuni preobražaj, uvijajući ih te dajući im duljinu i volumen u maniri umjetnih trepavica.

Too Faced Better Than Sex Mascara

Too Faced Better Than Sex Mascara

Jedna od najpoznatijih takvih maskara u svijetu je ‘Better Than Sex’ maskara beauty brenda Too Faced. Samo jedan premaz ove formule, koja je bogata kolagenom, i dodir savršeno oblikovane četkice pojasnit će zašto. Trepavice su vidljivo punije, definiranije i fenomenalno uvijene, a maskara se može i dalje nadograđivati, s drugim ili trećim premazom, koji će im osigurati dozu drame.

Catrice Better Than False Lashes Mascara

Catrice Better Than False Lashes Mascara

Catrice je svoju maskaru nazvao Better Than False Lashes Mascara, pojednostavljujući ženama proces dolaska do moćnih trepavica. Dramatičan volumen, senzacionalna duljina i ekstremna uvijenost, samo su neka od obećanja koje Catrice daje uz ovu maskaru, no sudeći po recenzijama zadovoljnih korisnica, beauty brend doista ima jednu odličnu, a cijenom vrlo prihvatljivu drogerijsku maskaru. Ona obuhvaća svaku trepavicu, čak i onu najmanju, te ima ultra crnu teksturu za maksimalno naglašene trepavice.

Maybelline New York The Falsies Push Up Drama Mascara

Maybelline New York The Falsies Push Up Drama Mascara

I Maybelline New York ima svoj pandan umjetnim trepavicama u obliku maskare. The Falsies Push Up Drama Mascara ima specijalno dizajniranu četkicu koja omogućuje podignute i dramatične trepavice, a nanosi se od korijena do vrhova trepavica dok ne postignete željeni volumen.

Physicians Formula Eye Booster Instant Lash Extension Kit

Physicians Formula Eye Booster Instant Lash Extension Kit

Transformacija trepavica moguća je i uz Physicians Formula duo Lash Boosting maskare visokih performansa i revolucionarnih ‘ekstenzija’. Prvo se nanosi maskara koja uvija trepavice i podiže ih, a zatim ‘ekstenzije’ također s četkicom koje dodatno grade trepavice. Naposljetku ide još jedan sloj same maskare, koja fiksira cijeli look. Deblje, punije i dulje trepavice, dramatično su izdanje koje se postiže s ovim duom.

Make Up For Ever Smoky Lash Mascara

Make Up For Ever Smoky Lash Mascara

Make Up For Ever Smoky Lash Mascara ultra je intenzivna maskara za dodatan volumen. Njena formula u kombinaciji s gustom i čvrstom četkicom u potpunosti obavija trepavice, razdvajajući ih od korijena do vrhova za ekstreman volumen, dodatno naglašavajući oči. Pomoću Smoky Lash maskare postižete intenzivno crne trepavice i ekstreman volumen u samo nekoliko slojeva, bez potrebe postavljanja umjetnih trepavica.

0