Maskara u boji: beauty proizvod koji morate isprobati

Maskara u boji: beauty proizvod
koji morate isprobati

Za mnoge, maskara je nezaobilazni dio svakodnevne beauty rutine. U potrazi za novom maskarom uvijek tražimo onu koja će maksimalno produžiti naše trepavice, dodati im volumen i istaknuti ih crnom bojom. Iako će velika većina ljubitelja maskare uvijek posegnuti za maskarom crne boje, poznati brendovi ovog su se proljeća i ljeta poigrali omiljenim klasikom i unutar svojih kolekcija uvrstili maskare u cijeloj paleti različitih boja. Dosad, police drogerija i make up dućana ispunjavale su maskare koje na vaše trepavice nanose različiti intenzitet crne boje. Ipak, ove sezone, crna maskara daleko je od jedinog izbora. Jarkih tonovi crvene, narančaste, plave i ružičaste u nekoliko poteza stvorit će statement beauty look, dok će zagasite nijanse zelene, smeđe, plave i tamnocrvene donijeti tek blagi, ali primjetan odmak od klasične crne.

Baš poput ruževa i sjenila, maskara u boji ovo ljeto u vašu kozmetičku torbicu unosi raznolikost koja će stvoriti sasvim novi i svježi izgled. Upečatljiva i drugačija, maskara u boji brzo će postati vašim omiljenim dijelom svakog make up look. Poput vrckastih ljetnih modnih dodataka, maskare u boji savršeno će nadopuniti vaš ljetni look. Oni najhrabriji posegnut će za električno jarkim nijansama koje možete uskladiti sa sjenilom iste boje, naglasiti kontrastom ili maksimalno istaknuti sjenilima ostavljajući kapke netaknutima. Za ljubitelje klasike, maskare u zagasitim tonovima bit će savršen izbor koji će zadržati jednostavnost crne maskare, istovremeno donoseći trendi odmak.

Kako je ljeto savršeno vrijeme za igre modne i make up igre, u nastavku vam donosimo novitete poznatih brendova koji će transformirati ne samo vaše trepavice, već cijeli make up look u nekoliko brzih poteza.

NAJBOLJE OD MASKARA U BOJI

Maskara u boji 2017.

Butter London Starlight Electralash Colour Amplifying Mascara

Maskara u boji 2017.

Chanel Inimitable Intense Mascara

Maskara u boji 2017.

Inglot Color Play Mascara

Maskara u boji 2017.

M.A.C Extra Dimension Lash Mascara Work It Out Collection

Maskara u boji 2017.

Make Up Forever Smokey Lash Mascara

Marc Jacobs O!Mega Lash Colored Mascara

Marc Jacobs O!Mega Lash Colored Mascara

YSL Volume Effet Faux Cils Mascara

YSL Volume Effet Faux Cils Mascara

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Butter London, Chanel, M.A.C, Make Up Forever, Marc Jacobs, YSL

Učitati još
Zatvori