Neodoljivi spoj crne čipke i omiljene maske za lice

Neodoljivi spoj crne čipke i
omiljene maske za lice

U posljednjih nekoliko godina, Zapadni svijet upoznao se i oduševio korejskim beauty svijetom. Inovativni i odvažni, korejski brendovi svoje su kolekcije neprestano punili novim i neobičnim proizvodima. U sladunjava pakiranja korejski beauty brendovi upakirali su neočekivano inovativne formule koje su instantno osvajale svijet. Od poduže svakodnevne beauty rutine kao tajne besprijekorne kože brojnih Koreanki, popularnog cushiona i maski za lice do novih formula za gotovo svaki beauty proizvod, korejski beauty brendovi za mnoge ljubitelje kozmetike postali su omiljena beauty destinacija. Beauty brendovi diljem svijet prepoznali su genijalnost korejske kozmetike i unutar njihovih kolekcija pronalazili inspiraciju za kreiranje novih i još boljih proizvoda.

Iako nisu dio svakodnevne beauty rutine, maske za lice tjedna su poslastica nakon koje ćete se uvijek osjećati bolje. Nakon peel off maska koje smo donedavno obožavali, u posljednjih nekoliko godina sheet maske istaknule su se kao uvjerljivi favoriti beauty publike. Jednostavne za korištenje s trenutnim pozitivnim efektom koji donose, spoj je koje je sheet maske pretvorio u jedan od najpopularnijih proizvoda o kojima se neprestano priča. Posljednja u nizu najelegantnija je među njima sheet maska za lice izrađena od predivne crne čipke.

MASKA ZA LICE OD ČIPKE AUSTRALSKOG BRENDA

Nakon što su korejski brendovi masku od čipke pretvorili u još jedan beauty trend koji je zaintrigirao mnoge, brojni beauty brendovi diljem svijet prihvatili su izazov izrade ovog novog i neobičnog proizvoda. Izrađena od najfinijeg pamuka s izrezbarenim dijelovima, koji osim romantičnog čipkastog efekta koji stvaraju, koži omogućavaju da diše.  Maske za lice od čipke dubinsku hidrataciju i tjednu poslasticu za kožu učinile se elegantnijom no ikad. Iako se na nakon pojave novih čipkastih maska za lice na tržištu isticala moguća štetnost pamuka za kožu, maske za lice of čipke australskog brenda Trefiel izrađene su od najfinijeg i najnježnijeg pamuka koji neće izazvati iritaciju ni na najosjetljivijoj koži.

U klasičnom spoju romantične čipke i klasične crne boje, Triefel maske za lice jedan su od onih beauty proizvoda kojima je teško odoljeti. Osim nevjerojatno elegantnog izgleda, Treifel donosi ponudu od četiri različite čipkaste hydromaske maske koje krasi jednostavno crno pakiranje i anti-aging djelovanje s laganom formulom na bazi vode. Brightening, Firming, Moisturizing i Repairing četiri su opcije s kojima ne možete pogriješiti. Triefel maske možete pronaći i naručiti u službenom shopu brenda u paketu od pet ili deset maski.

Maska za lice od čipke

Trefiel Brightening Lace Anti-Aging Hydromasks

Maska za lice od čipke

Trefiel Firming Lace Anti-Aging Hydromasks

Maska za lice od čipke

Trefiel Moisturising Lace Anti-Aging Hydromasks

Maska za lice od čipke

Trefiel Repairing Lace Anti-Aging Hydromasks

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Trefiel

Učitati još
Zatvori