Manila Grace parfem za žene sa stilom i stavom

Manila Grace parfem za žene sa
stilom i stavom

manila-grace3

Jučer je u novouređenoj zagrebačkoj dm poslovnici, u Medulićevoj ulici, ekskluzivno predstavljen Manila Grace parfem za žene koji dolazi iz renomirane venecijanske tvornice parfema Mavive. Zbog svoje gourmet kompozicije u kojoj dominiraju pomno birane voćne i cvjetne note, te začini, idealan je izbor mirisa koji će utopliti sva vaša osjetila u nadolazećim hladnijim danima.

Manila Grace prepoznatljiv je zahvaljujući svom dizajnu s nepravilnim točkicama, a sam miris sadrži buket intenzivnih nota koje pristaju uz znatiželju i strast snažne žene, te naglašavaju njezinu senzualnost. Privlačni mirisni akordi, poput limuna, geranija, crnog ribiza, bijele breskve, kokosa, vanilije i cedra objedinjuju voćne i cvjetne note s toplim začinima i trunčicom slatkoće te tvore parfem koji na koži ostavlja mirisni trag elegancije i glamura.

manila-grace

Poznati stručnjak za parfeme Borut Mihalić uvodno je objasnio zašto je Manila Grace miris toliko poseban: ,,Manila Grace vidi žene vidi kao snažne i strastvene pa ne čudi da je ovaj miris osmišljen kako bi naglasio njihovu senzualnost. Ovaj miris poseban je i po načinu na koji se proizvodi – tzv. Jungle Essence ekstrakcija pomoću koje se dobivaju ekstrakti besprijekorne čistoće i kvalitete. Kada nanesete Manila Grace parfem, prvo će vas osvježiti voćne i cvjetne note koje će se postupno pretvarati u intenzivnije slatkaste tonove, a ti će tonovi u bazi mirisa dobiti puderasto-drvenaste odlike.”

Zaštitno lice kampanje i posebna gošća, Bojana Gregorić Vejzović je utjelovljene moderne, suvremene žene, s dušom, stilom i karakterom. Baš kao što je i Manila Grace miris. Bojana se prepoznala u koktelu voćnih i cvjetnih tonova, te je objasnila kako se osjeća uz Manila Grace miris: ,,Inače sam ljubiteljica parfema s intenzivnijim mirisom pa je Manila Grace pravi izbor za mene jer je postojan i tijekom cijelog dana na koži ostaje intenzivno zavodljiv. Ako želite da vas partner izljubi i ”pojede”, poput kutije bombona, savjetujem da ga zavedete dobrim parfemom, upravo poput Manila Gracea.”

manila-grace2

Manila Grace mirisi dostupni su ekskluzivno u dm prodavaonicama po preporučenoj, maloprodajnoj cijeni od 279,90 kuna.

Učitati još
Zatvori