5 jednostavnih jesenskih trendova u manikuri

5 jednostavnih jesenskih
trendova u manikuri

Poput odličnog modnog dodatka, manikura je detalj koji donosi onaj poseban pečat svakoj kombinaciji. Iako na prvu nerijetko neprimjetna, savršena manikura može istaknuti najbolji dio cjelokupnog looka ili donijeti dašak svježine unutar monokromnih kombinacija i neutralne palete. Nova sezona je u beauty svijet unijela neke nove trendove i drastično promijenila paletu boja. U jesenskim trendovima u manikuri istaknuli su se omiljeni jesenski tonovi i neke nove nijanse koje ćemo obožavati u nadolazećoj sezoni.

MANIKURA ZA JESENSKU SEZONU

Nakon pastelnih i jarkih nijansi žute, ružičaste, ljubičaste i plave koje su obojile proljetne i ljetne trendove u manikuri, jesen nas vraća tamnoj, zagasitoj paleti, upečatljivom metalik sjaju i klasičnom izgledu crvenih nijansi. I dok it boje lakova za nokte ove sezone nisu iznenadile, istaknulo se nekoliko novih, istovremeno upečatljivih i jednostavnih, manikura.

Igra boja i linija unijela je svježinu u zagasitu jesensku paletu lakove za nokte, ali i zadržala nekoliko jarkih nijansi unutar jesenskih trendova u manikuri. Kao najpopularniji zasigurno se istaknuo look koji na noktima stvara izgled polumjeseca uz pomoć prozirnog laka za nokte ili nježne nude nijanse i tamnih boja. Jednako jednostavan i efektan look stvorit će i metalik linija, ali i jedan nokat istaknut bojom unutar minimalne manikure obojene prozirnim ili nude lakom. Dašak ljetnih trendova u jesensku sezonu unijet će decentni akcenti u neonskim bojama. Iako decentno i neonsko na prvu zvuče kao dva nespojiva pojma, jesenski trendovi na prozirnu podlogu donosi sitne neonske detalje koji će savršeno pristajati crno-bijelim kombinacijama.

Kako izgledaju jesenski trendovi u manikuri otkrijete u nastavku.

IT MANIKURA SEZONE

Manikura trendovi jesen 2017.

Tanya Taylor

UMJETNOST ISTOVREMENO JEDNOSTAVNE I UPEČATLJIVE MANIKURE

Manikura trendovi jesen 2017.

Zadig e Voltaire

DRAMATIČNA METALIK LINIJA

Manikura trendovi jesen 2017.

Delpozo

JEDAN NOKAT ISTAKNUT BOJOM

Manikura trendovi jesen 2017.

Tibi

DECENTNI NEONSKI AKCENTI

Manikura trendovi jesen 2017.

Preen

Foto: Instagram, IMaxTree

Učitati još
Zatvori