Trendi manikura bit će naš omiljeni beauty trik i u 2018.

Trendi manikura bit će naš omiljeni
beauty trik i u 2018.

Poput odličnog modnog dodatka, manikura je detalj koji donosi onaj poseban pečat svakoj kombinaciji. Iako na prvu nerijetko neprimjetna, savršena manikura može istaknuti najbolji dio cjelokupnog looka ili donijeti dašak svježine unutar monokromnih kombinacija i neutralne palete. Nova godina još jednom će istaknuti razigranu manikuru kao jedan od naših omiljenih beauty trikova.

MANIKURA ZA NOVU GODINU

Trendovi za novu godinu u manikuri donose omiljene klasike poput crvenog laka za nokte, povratak starih favorita poput laka za nokte sa sedefastim efektom i bezbroj razigranih sitnih detalja.

Objavu dijeli DRYBY (@drybylondon)

Nakon raskošne zagasite palete boja ukrašene metalik detaljima, početak nove godine donosi svježinu u nježnim nude tonovima i jarkoj nijansi crvene boje te nekoliko tamnih boja koje će zamijeniti crni lak za nokte kao omiljeni klasik. I dok it boje lakova za nokte ni ove godine nisu iznenadile, istaknulo se nekoliko novih, istovremeno upečatljivih i jednostavnih, manikura.

Igra boja i linija unijela je svježinu u jednostavne nude nijanse lakova za nokte, a kao najpopularniji zasigurno se istaknuo look koji na noktima stvara izgled polumjeseca uz pomoć prozirnog laka za nokte ili nježne nude nijanse i tamnih boja. Jednako jednostavan i efektan look stvorit će i crne linije linija, ali i jedan nokat istaknut bojom unutar minimalne manikure obojene prozirnim ili nude lakom. Dašak ljetnih trendova donose decentni akcenti u neonskim bojama. Ljubiteljice klasike birat će francuska manikura u novom, obrnutom izdanju, dok će trendi romantičarke svoje nokte ukrasiti floralnim motivima, točkama ili zvijezdama.

Kako izgledaju trendovi u manikuri za novu godinu? Izdvojili smo čak 35 odličnih ideja.

Objavu dijeli DRYBY (@drybylondon)

Objavu dijeli DRYBY (@drybylondon)

Objavu dijeli Imarninails (@imarninails)

Objavu dijeli Tori H. (@torih_torih)

Objavu dijeli DRYBY (@drybylondon)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori