Beauty trend strobing

M.A.C In the Spotlight strobing kolekcija

Prošle godine na beauty sceni pojavio se trend strobinga, koji su brojne urednice i blogerice proglasile nasljednikom tehnike konturiranja. Za razliku od konturiranja, kod kojeg je sve bazirano na kreiranju sjena koje daju dubinu i strukturu licu, strobing na koži stvara pojavu svjetla i sjaja, koji kao da dolaze iznutra. Strobing naglašava i osvjetljava, odnosno iluminira određene točke, kako bi one apsolutno došle do izražaja, te poput konturiranja daje licu dimenziju, no na suprotan način.

M.A.C Strobe Cream

M.A.C Strobe Cream

Kako ne biste izgledali znojno, već jednostavno blistavo iznutra, sa strobingom trebate biti vrlo precizni i matirati ostale točke koje ne planirate naglašavati. Matiraju se točke koje biste inače konturirali – vrh čela, ispod jagodica obraza i duž bočnih strana nosa. Za strobing su potrebna tri proizvoda; iluminirajuća hidratantna krema koja se nanosi prije baze, highlighter koji se aplicira na visoke točke poput kosti obraza, mosta nosa, točke između obrva i kosti obrva, kupidova luka i sredine kapka, te kistovi koji će vam pomoći izvesti ovu tehniku.

M.A.C Extra Dimension Skinfinish highlighter

M.A.C Extra Dimension Skinfinish highlighter

M.A.C, koji je i proslavio strobing, u studenom na naša prodajna mjesta stiže s novom strobing kolekcijom ‘In the Spotlight’, koja pruža blistavu kožu u trenu, bez obzira na osvjetljenje. Popularna Strobe krema uključuje kultni klasik ‘Pinklite’, ali i dolazi u novim nijansama. Super zasićene snažnim biljnim sastojcima, antioksidansima te svilenkastim bisernim česticama, Strobe kreme osvježavaju, hidratiziraju te „podižu” izgled umorne kože bez sjaja. Za maksimalni efekt dodaje im se lagani ‘Extra Dimension Skinfinish’ highlighter, koji će dodatno osvježiti vaše lice.

M.A.C kistovi

M.A.C kistovi

Kolekcija će biti dostupna u M.A.C trgovinama u Zagrebu (Ilica 7) i Splitu (Ilićev prolaz 1).

Foto: M.A.C

0