MAC ruž koji nazivaju novim Ruby Woo

@alejandro_camposg

@alejandro_camposg

Iako se novi beauty trendovi izmjenjuju iz sezone u sezonu, a novi make up proizvodi neprestano stižu na police omiljenih drogerija i make up dućana, tek iza nekoliko make up proizvoda krije se kultni status i predznak klasika. Crveni ruž zasigurno je jedan od njih. Istovremeno upečatljiv i klasičan, crveni ruž omiljeni je klasik za kojim ćemo posegnuti u make up torbicu kako bi instantno promijenili svaki maku up look. Jednostavan, ženstven i seksipilan, crveni ruž uvijek je siguran izbor.

Od jarkih tonova s primjesama narančaste do bogatih tamnih nijansi, pronaći savršenu nijansu crvenog ruža u gomili različitih formula i nijansi koje nude drogerijski i luksuzni brendovi pravi je izazov. Dosad, u potrazi za sigurnim i klasičnim jarkocrvenim ružom ljubitelji make up-a posezali su za MAC Ruby Woo koji je sve dosad uživao u statusu jednog od najpopularnijih i najsvestranijih crvenih ruževa koji savršeno odgovara svakoj puti, a na usnama daje vrlo klasičnu crvenu boju. Nakon godina vladavine Ruby Woo ruža, MAC je oduševio novim savršenim crvenim ružom u novoj, trenutno svima omiljenoj, formuli o kojem se već priča u beauty krugovima i na nezaobilaznom Instagramu.

MAC "Feels So Grand" Retro Matte Liquid Lipcolor

MAC “Feels So Grand” Retro Matte Liquid Lipcolor

Novi klasik u nastajanju je Feels So Grand iz MAC-ove Retro Matte Liquid Lipcolor kolekcije. Vrlo slične, klasične crvene nijanse poput dosad nezamjenjivog Ruby Woo ruža, Feels So Grand je ruž koji se izvrsno slaže sa svakom bojom tena. Osim svestrane boje, Feels So Grand nosi i trenutno svima omiljenu formulu izdržljivog tekućeg mat ruža. U klasičnom MAC pakiranju, s malim aplikatorom za jednostavno i precizno nanošenje, Feels So Grand zasigurno je jedan od proizvoda koji će se iz sezone u sezonu zadržati na policama MAC dućana i unutar naših kozmetičkih torbica.

Ako vam treba još jedan razlog zašto je Feels So Grand novi crveni ruž koji morate imati u svojoj kolekciji, Patricia Regan, make up artistica serije Girls, otkrila je kako je upravo Feels So Grand iza savršenog crvenog ruž koji smo u posljednjoj sezoni u nekoliko navrata imali prilike vidjeti na prekrasnoj Jessi.

Girls

Girls

@jessicacraigmakeup

@jessicacraigmakeup

@kendrahmakeup

@kendrahmakeup

@solinaa__

@solinaa__

@camilacriscon

@camilacriscon

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Screenshot

0