M.A.C ulje za usne koje mijenja boju

@expo_make_up

@expo_make_up

Balzami za usne koji mijenjaju boju u posljednjih su se godinu dana, uz nezaobilazan osjećaj nostalgije za 90-im godinama, vratili u naše beauty kolekcije. Taj neobičan efekt transformacije koji donose, beauty brend M.A.C spojio je s posljednjim trendom u svijetu proizvoda za usne i stvorio kolekciju od četiri ulja za usne koja u svakodnevnu beauty rutinu unose njegu, sjaj i boju koja se prilagođava baš vama.

M.A.C Hint of Color Lip Oil

M.A.C Hint of Color Lip Oil

Proizvodi iz kolekcije Hint of Color dolaze u četiri boje i vašim usnama daju visoki sjaj i nježan premaz boje. Iako se unutar malih bočica s klasičnim aplikatorom kriju jarke nijanse ružičaste, crvene, žute i ružičaste s ljubičastim podtonovima, na usna svaka od boja transformira se prema vašoj tjelesnoj temperaturi u nježnu nijansu ružičaste boje, savršenu za svaki make up look.

Četiri noviteta na bazi ulja koje je M.A.C uvrstio u svoju kolekciju ovog proljeća zasad su dostupni samo na istočnom tržištu, no veliki interes za ovaj novi i inovativan proizvod zasigurno će ih uskoro uvrstiti na police svih M.A.C dućana. U iščekivanju ovog sjajila nove generacije s nostalgičnim prizvukom, u nastavku vam donosimo pregled četiri nijanse koje stvaraju Hint of Color kolekciju.

M.A.C Dolduva

M.A.C Dolduva

M.A.C Lara Loves You

M.A.C Lara Loves You

M.A.C Fail Princess

M.A.C Fail Princess

M.A.C Candy Drop

M.A.C Candy Drop

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, M.A.C

0