Prva profesionalna njega za vašu tetovažu

Prva profesionalna njega za vašu tetovažu

Tattoo Nano Shock2

Bojite se da će vaše tetovaže nakon nekog vremena izgubiti ljepotu i raskoš svojih boja te da će se njihovi rubovi početi slabije ocrtavati? Priznajte, izblijedjela tetovaža koja više izgleda kao mrlja na tijelu, a ne kao prekrasan ukras, baš i nije neki prizor. Kako se to ne bi dogodilo, na tržištu postoji najbolja njega za tetovaže – revolucionarna krema Tattoo Nano Shock. Ona zahvaljujući vrhunskim sastojcima čuva boje i oblike tetovaža, pa će vaša tetovaža uvijek izgledati kao da je svježe napravljena.

Tattoo Nano Shock

Tattoo Nano Shock krema njeguje nove tetovaže, ali i vraća “stari sjaj” tetovažama koje ste davno napravili. Redovito korištenje Tattoo Nano Shock kreme jamči da vaša tetovaža uvijek izgleda prekrasno. Osim toga, ona njeguje kožu – čini je mekom, glatkom, podatnom i fleksibilnom.

Lux-Factor Tattoo Nano Shock krema

Ne samo da ova krema čuva lijep izgled tetovaža, ona je ključan izbor nakon samog procesa tetoviranja jer pomaže da se koža koja je bila izložena postupku tetoviranja lakše oporavi. Uz redovito nanošenje kreme Tattoo Nano Shock koža će brže zacijeliti. Ona sprječava upale te pruža optimalnu hidrataciju.

Tattoo Nano Shock3

Tattoo Nano Shock je profesionalna njega upravo za tetovaže i niti jedna “obična” krema ne može ju zamijeniti. Svoju učinkovitost može zahvaliti vrhunskim sastojcima – tu su kakao maslac, shea maslac, bademovo ulje, vitamin E, cink… Zahvaljujući njima, ova krema je bogate, izdašne teksture, prekrasnog mirisa te je iznimno ugodna za nanošenje. Brzo se upija u kožu, djeluje regenerirajuće, protuupalno i hidratizirajuće.

Tattoo Nano Shock4

Kako se koristi?

Jednostavno – 2 puta dnevno nanesite tanak sloj Tattoo Nano Shock kreme te je nježno umasirajte u područje tetovaže. Za njegu novih tetovaža pričekajte 3 tjedna nakon procesa tetoviranja, a onda krenite s njegom.

Kako na adekvatan način zaštititi svoju tetovažu?

Upravo sada kremu za njegu tetovaže Lux-Factor Tattoo Nano Shock možete naručiti po promotivnoj cijeni s čak 50% popusta, samo na Lux-Factor.com ili pozivom na broj 01 330 93 65. A svi čitatelji Journala imaju priliku dobiti popust od dodatnih 10% kod narudžbe jedne kreme iskoriste li pri naručivanju kod: JOURNAL10.

Tattoo Nano Shock krema

Ne vjerujete kupovini putem interneta? Ne brinite, imamo rješenje za vas. S obzirom da je brend Lux-Factor siguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodom niste zadovoljni, možete tražiti povrat novaca.

Foto: Lusyliana

Učitati još
Zatvori