Nova Lux-Factor krema za njegu tetovaža

Nova Lux-Factor krema za njegu tetovaža

SQ_Its_always_a_good_day

Tetoviranje je proces koji zahtijeva jedinstvenu pripremu. Dakle, nije riječ samo o dobro promišljenoj odluci koja će zauvijek obilježiti vaše tijelo, već treba voditi računa o kvalitetnoj njezi nakon samog tetoviranja. Tetovirana koža, prvih nekoliko dana je izuzetno osjetljiva, nadražena, te ju je potrebno zaštititi i njegovati na pravilan način.

Odmah nakon tetoviranja, koža na tom mjestu postaje suha i osjetljiva, javlja se osjećaj svrbeži, koji je sličan sunčevim opekotinama. Ne brinite, to je sasvim normalna faza liječenja i cijeljenja oštećene kože. Ne zaboravite na moguće infekcije i druge komplikacije koje se mogu pojaviti kada rana zacjeljuje, tako da je potrebno na vrijeme osigurati sigurnu i učinkovitu njegu.

P_SR9788

Osim problema koji se mogu pojaviti zbog infekcije, nepravilno cijeljenje može ostaviti posljedice na samom izgledu tetovaže: blijede boje, mutne ili izbrisane linije koje na kraju dovode do neestetskog izgleda.

Zato je razvijena patentirana formula s višenamjenskim djelovanjem za pojačanu njegu svih vrsta tetovaže. TATTOO NANO SHOCK je profesionalna krema za njegu iz Lux-Factora, koja se sastoji od potpuno nove, patentirane formule za njegu tetovirane kože. Hidratantna i hranjiva krema namijenjena je njezi nove tetovaže (preporučamo početak korištenja 3 tjedna nakon tetoviranja), kao i onih starijih.

P_SR9860_KREMA

Lux-Factor TATTOO NANO SHOCK je prvi proizvod s patentiranom formulom, razvijen isključivo za sigurnu i nježnu njegu tetovirane kože. Sinergijski rad kvalitetnih sastojaka štiti nježno i osjetljivo područje, te brine o čistim linijama i jasnim bojama. Patentirana formula sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka, koji njeguje tetovaže svih vrsta i veličina. Krema se može nabaviti na stranici  Lux-Factor.com.

Učitati još
Zatvori