Rješenje za gušće, duže i punije trepavice

Rješenje za gušće, duže i
punije trepavice

18720857_10155422594284198_1322644010_o

Koliko su lijepe, dugačke i definirane trepavice bitne ženama, možda najbolje govori cijeli jedan segment beauty industrije posvećen upravo njima. Zbog trepavica iz snova svakodnevno posežemo za maskarama, a sve su češći i posjeti kozmetičkim salonima gdje je moguće postići nešto trajniji efekt na trepavicama, uz pomoć ekstenzija. Toliki fokus stavljamo na trepavice prvenstveno iz razloga što su one okvir očiju, otvaraju pogled i čine ga ljepšim.

A kako bi one i prirodno bile još ljepše, u svim onim trenucima kada si ne pomažemo maskarom ili ekstenzijama, osmišljena je inovacija za gušće, duže, tamnije i punije trepavice. Potpisuje ju poznati kozmetički brend Lux-Factor i predstavlja kao Wild Eyelash Volume serum – najbrže djelujući prirodni stimulator i balzam za trepavice.

Lux Factor

 

 

 

Radi se o sigurnoj i prirodnoj formuli za rast trepavica na našem tržištu, što znači da nema osjećaja peckanja i iritacije očiju, kao ni štetnih nuspojava. Serum mogu koristiti čak i najosjetljivije oči, i to zahvaljujući kombinaciji pažljivo odabranih prirodnih i klinički testiranih sastojaka. Oni djeluju stimulativno na rast trepavica već u folikuli, a istovremeno stvaraju tanak sloj zaštite, zbog čega se trepavice manje lome i manje ispadaju.

Wild Eyelash Volume serum jednostavan je za korištenje i primjena traje jednu minutu. Optimalno je koristiti ga dvaput dnevno, ujutro i navečer prije spavanja. Prije upotrebe potrebno je očistiti područje oko očiju i skinuti leće. Priloženim aplikatorom, serum se nanosi na gornji i donji kapak uz sam rub trepavica te ostavlja nekoliko minuta da se upije. Zanimljivo je da se može koristiti i na obrvama.

Lux Factor2

Rezultati su vidljivi u samo 2-4 tjedna, a trepavice postaju punije, gušće, tamnije i jače. Serum potiče rast novih i dužih trepavica i svojim će vas djelovanjem možda čak potaknuti da kuću napustite bez make upa na očima. Jedno pakiranje seruma dovoljno je za mjesec dana korištenja na oba oka, a sve detalje o njemu možete pronaći na stranici brenda, gdje proizvod možete i kupiti. Sada vrijedi i popust od 15%, uz kod EYELASH15.

 

Foto: Sanja Jagatić, Lux-Factor

Preporuka

Zatvori